Tema: Procena
Pogledajte jednu poruku
Old 28.11.2007, 01:32 PM   #7
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta DeeDeeZR
hihihi ;))
I got the point.Naravno da mi nije bila namera da svadjam ovde ljude... to mi ni na kraj pameti nije bilo kada sam postavljala temu ali bila sam josh sveza na forumu...jbg. nisam uzela u obzir to da neko moze da se posvadja ovde zbog toga, sad kontam da smo svemoguci i da mozemo da se pokacimo zbog takvih stvari.
Svako pozivanje ljudi da pricaju negativno o drugim prisutnim ljudima, smatra se iniciranjem svadje medju njima. I ako se u ovom slucaju niko ne posvadja znaj da ce se sigurno neko osetiti povredjenim! A kad saberes i oduzmes, taj neko se povredio jer si ti ovo pokrenula ;>

Morao sam da ti skrenem paznju, da bi i drugi videli i da takve teme ne postavljaju, jer ako se stvori negativna atmosvera na forumu ja prvi odlazim, a otici i mnogi,.. i zato se mora paziti o atmosferi i ako je ovo banalan primer i ne moze nista da narusi i ako ova tema nije opasna, opet moram da skrenem paznju! Izvini ;>

Citat: Autor citiranog posta DeeDeeZR
aj sad moja procena: ima par ljudi na forumu koje sam procenila kao jako dobre osobe, koje pisu razumno i realno,
E, vidis, to je lepo, i dovljno je da napisemo ko nam se svidja! :smile:
A koga zelis da oblatis oblati ga preko PP ili na msn-u ;>

Kasnije cu odgovoriti na temu.. :>