off t:
|
|
|
|
|
|
|
Opet neko zeli da se javno svadja.. uf! ;>
Ok da pocnemo..?
" DeeDeeZR po meni i po ljudima sa kojima sam pricao nema pojma ni o cemu, samo lupeta gluposti, mislim trebala bi malo da sastane uhvati vazduh pre nego sto pocne bilo sta da pise.. nista ni ne pamti, ima pamcenje 14 sekundi kao zivina jer i ono sto napisemo na predhonoj stranici ona zaboravi... mislim, zatim licimerna je vrlo jako, pomalo isfrustrirana, iskompleksirana je zbog svog izgleda , siri negativnu energiju, uzas zivi, mislim stvarno.... "
Ovo nije moje pravo misljenje o DeeDeeZR, samo joj pokazujem kako moze biti ruzno kad neko nekog ispljuje javno, a takve teme pokrece !!! Inace je dobra devojcica :wink: |
|
|
|
|
hihihi ;))
I got the point.Naravno da mi nije bila namera da svadjam ovde ljude... to mi ni na kraj pameti nije bilo kada sam postavljala temu ali bila sam josh sveza na forumu...jbg. nisam uzela u obzir to da neko moze da se posvadja ovde zbog toga, sad kontam da smo svemoguci i da mozemo da se pokacimo zbog takvih stvari.
u svakom sluchaju ja rekoh "ako zelite"-nisam rekla: ej napisite ko vas nervira.

)) + stavila sam u zagradi odredjenu rech.

on t:
aj sad moja procena: ima par ljudi na forumu koje sam procenila kao jako dobre osobe, koje pisu razumno i realno, a mislim i da postoji ljudi koji se samo duvaju misleci da su najpametniji samo zato sto su ovde od pamtiveka...
najvishe gotivim Annu koja mi je najrazumnija, najveci racionalista i josh uvek dete u dusi

JacaVS mislim da je super i skroz opustena devojka i mislim da sam nju dobro procenila.UNICORN je ovde jedini cije mishljenje cu apsolutno uvek moci da prochitam i razmislim o njemu zato sto on gleda objektivno na teme i trudi se da gleda iz svih uglova.To su osobe koje izdvajam i za koje imam najbolje mishljenje.
Shto se tiche ljudi o kojima nemam bash dobro mishljenje, to su uglavnom oni koji su nerealni i ne sagledaju stvari iz svih uglova vec samo iz onog u kojem su oni.
Naravno, kontam da forum veze nema sa real life tako da... mogutje da sam se prevarila oko nekih osobina.