*Lilit stavlja naochari na vrh nosa i sprema se da ispituje.
/me se vec oseca kao u skoli... ;)
1. Da nije ovog foruma, ko bi ti sigurno privukao paznju kada biste se sreli u stvarnom svetu?
Hm... Verovatno neko ko se ne exponira toliko.
2. Kada i kako te je poslednji put neko ostavio bez teksta?
Alexa, to redovno radi, ali se brzo povratim, jer na njegovo uvek imam odgovor. Ostavlja me bez teksta svojim ponasanjem.
3. "Kisa suza ne moze nista protiv suvog srca. Kao sto ni voda vino ne moze uciniti mirisnijim". Slazete li se s ovim i zasto?
Slazem se, zato sto i kad placemo mi presusujemo, tako da nam onda i oci postaju suve. Vino samo po sebi ne mora da ima svoje dodatke. Homogeni su i jedno i drugo. :D
4. Da li je prva osoba koju si poljubio/la za Novu godinu zaista bila osoba koju si zeleo/la prvu da poljubis?
Ne.
5. Sta ne mozes da oprostis svetu?
Ratove.
6. Kada bi trebalo da postanes geometrijsko telo, koje bi izabrao/la? Zasto bas to?
Hm... Krug. Zato sto se i ovako osecam okruzeno razlicitim ljudima, a prema svima imam neki odbrambeni stav po pitanju nekih stvari.
7. Koju boju laka za nokte najvise volis? (Devojcice da mazu, a decaci da vide na zenskim noktima.)
Boju trule visnje.
8. Imas li dara za umetnost? Kog?
Hm... Umetnost, pa umem tako nekad da nazvrljam nesto. Ako racunamo kreativnost, onda uvek smislim nesto ludo. Dokaz: Markov poklon za rodjendan.
9. Cemu si se poslednji put nasmejao/la od srca?
Markovoj reakciji kada je shvatio da je za dzabe otvarao veliku kutiju, jer poklon u njoj nije nasao.
10. Zasto ljudi, umesto da se raduju onome sto imaju, pate za onim sto nemaju?
Zato sto su ljubomorni i pakosni.
11. Koja ti je omiljena replika iz "Radovana III"?
Auf... "Da prvi ide deda... Da prvi ide deda... Ma je*o te deda.
" "Rumenka, iz FUNDAMENTA obrati paznju na ponasanje...", "Stanislave, preeeeeeeeterano seres!"
12. Koja te pesma opisuje?
Hm... "Malena" od Sandija... Mozda.
13. U koju si poznatu licnost bio/la zaljubljen/a u detinjstvu?
U Tom Kruza.
14. Koja je najodvratnija stvar koju si video/la u zivotu?
Definitivno ona malopre gde se beba bori sa pitonom... I svi oni delovi iz saobracajnih nesreca, to zaista ne volim da gledam.
15. Sa kakvim ljudima ne mozes izaci na kraj?
Sa ljudima koji nisu moralni, koji se ponasaju kao psihopate, a takvi su nam POZNATi.
16. Kakve jabuke volis?
Slatke, kisele i srednje slatke.
17. Koji je tvoj omiljeni KRAS-ov proizvod?
Zivotinjsko carstvo.
18. Umes li da izaberes?
Da.
19. Jesi li srecan/na trenutno?
Nisam bas.
20. Sta te trenutno opterecuje?
Kolokvijum iz pedagogije za koji nista ne znam.
21. Da li si u stanju da, zarad svoje srece, ucinis nesto sto ce tvog prijatelja uciniti nesrecnim? Ako jesi, koje je opravdanje?
Ne bas, jer mozda uvek postoji neki drugi nacin da ucinim sebe srecnom, a da ne moram druge da povredim.
22. Sta je to sto te cini dobrom osobom?
Valjda ja sama kao licnost i individua.
23. Koliko se radujes osvojenom?
Mnoooogooooooo... Smatram to nesto svojim uspehom i sposobnoscu za istim.
24. Koji zvuk ne mozes da podneses?
Ono sto mnogo zuji, dakle zujalicu...
25. Pokloni mi pesmu, spot, poeziju... Nesto sto mislis da ce mi se dopasti.
Smej se i kad bi plakati htela, smehom ugusi sve sto ti se u dusi zbiva, tako se mora pred ovim svetom, gde uvek postoji neko ko u tudjoj sreci uziva.
26. Okaci sliku svog levog oka (Samo oko! "Iseci", slikaj...

)!

Bas je djavolsko, crveno... :D
27. Cime se meri sadasnji trenutak?
Velicinom buducnosti.
28. Koji je tvoj omiljeni chaj?
Od nane i kamilice, mada moze da prodje i karamela.
29. Sta vidis u ogledalu kad ostanes sam/a?
Sebe sa cvecem u pozadini.
30. Najdrazi poklon?
Hm...Privezak za kljuc u obliku Tweety-ja koji sam na zalost izgubila i dusu isplakala zbog toga.
Dawooooo... :D