1. Da nije ovog foruma, ko bi ti sigurno privukao paznju kada biste se sreli u stvarnom svetu?
- Ti, sigurno. Za aurenu nisam sigurna, ona je suvise tiha. Sandolina bi mi 100% skrenula paznju...hm....cyber_pile verovatno isto, volim takav tip zena.
2. Kada i kako te je poslednji put neko ostavio bez teksta?
- Davno bese, ne secam se vise..nazalost.
3. "Kisa suza ne moze nista protiv suvog srca. Kao sto ni voda vino ne moze uciniti mirisnijim". Slazete li se s ovim i zasto?
- Slazem se. Kada si emotivni retard, nista zivo na ovom svetu ne moze da pomogne.
4. Da li je prva osoba koju si poljubio/la za Novu godinu zaista bila osoba koju si zeleo/la prvu da poljubis?
- Da. Poljubila sam Njega. On je prvi koga ujutru zelim da vidim, poslednji, koga zelim da vidim pre nego sto zaspim i prvi, koga zelim da poljubim 31.12 u 00:00h.
5. Sta ne mozes da oprostis svetu?
- Sebicnost, sujetu & zlobu.
6. Kada bi trebalo da postanes geometrijsko telo, koje bi izabrao/la? Zasto bas to?
- Ne mogu da se odlucim. Znam samo da sam kubista, znaci bila bih nesto kockasto.
7. Koju boju laka za nokte najvise volis? (Devojcice da mazu, a decaci da vide na zenskim noktima.)
- Hm, tri boje najvise volim: Bordo, Crna & vatrenog Crvena.
8. Imas li dara za umetnost? Kog?
- Jok ja.
9. Cemu si se poslednji put nasmejao/la od srca?
- Dejanovom opisu svog sefa
)))).
10. Zasto ljudi, umesto da se raduju onome sto imaju, pate za onim sto nemaju?
- Ne znam, iskreno. Verovatno zato sto smo suvise lako stigli do onoga sto imamo, tako da ne umemo da cenimo.
11. Koja ti je omiljena replika iz "Radovana III"?
- "Ja se tebi, sine Katice, duboko izvinjavam"
- "U kafanu ce prvo da udje deda..jer deda je persona"
12. Koja te pesma opisuje?
- Parabola
13. U koju si poznatu licnost bio/la zaljubljen/a u detinjstvu?
- U Slash-a, naravno :D.
14. Koja je najodvratnija stvar koju si video/la u zivotu?
- Nervni slom moje majke / napad epilepsije kod moje sestre / napad epilepsije kod zene, na sred ulice.
Najodvratnija stvar koju sam uradila je guranje prstiju u usta ove zene, kako bih joj izvukla jezik, jer je pocela da peni i gusi se.
15. Sa kakvim ljudima ne mozes izaci na kraj?
- Sa fanaticima. (verskim, politickim, sexualnim...bilo kakvim, bitno da su fanatici)
16. Kakve jabuke volis?
- Zelene
17. Koji je tvoj omiljeni KRAS-ov proizvod?
- Kiki?
18. Umes li da izaberes?
- Ne.
19. Jesi li srecan/na trenutno?
- Bila bih, kada bih dopustila sebi da razumem neke stvari.
20. Sta te trenutno opterecuje?
- Ponedeljak / Hladnoca / Mrak / Lose spavanje / Fobija / blaga zimska depresija / brdo posla..
21. Da li si u stanju da, zarad svoje srece, ucinis nesto sto ce tvog prijatelja uciniti nesrecnim? Ako jesi, koje je opravdanje?
- Ne.
22. Sta je to sto te cini dobrom osobom?
- Ne znam..cista savest?
23. Koliko se radujes osvojenom?
- Minimalno. Osvojiti nesto znaci da je borba pocela. Treba se boriti za to, kako bi i dalje ostalo tu, kraj tebe ili sa tobom.
24. Koji zvuk ne mozes da podneses?
- Orgulja u pesmama narodne muzike.
25. Pokloni mi pesmu, spot, poeziju... Nesto sto mislis da ce mi se dopasti.
26. Okaci sliku svog levog oka (Samo oko! "Iseci", slikaj...

)!
- E ovo me stvarno mrzi, izvini ....
27. Cime se meri sadasnji trenutak?
- Ne meri, uzivaj.
28. Koji je tvoj omiljeni chaj?
- Svi sem crnog caja. Obozavam cajeve.
29. Sta vidis u ogledalu kad ostanes sam/a?
- Nekoga, ko mi lagano postaje prijatelj, a bio mi je neprijatelj 27 godina. Ucim da mi ovo, sto sam ja, konacno postane prijatelj.
30. Najdrazi poklon?
- Sat, koji sada nosim / Torba, koju sada nosim.