|
Citat: Autor citiranog posta alexa |
|
|
|
|
|
kad widim da neko swojim rechima pishe na neku temu onda kontam da ta osoba ima neshto da kaze,makar to bilo i malo ali ta osoba ima swoje mishljenje u wezi te teme
kada widim "elaborate" zgadi mi se ziwot,znachi....kao da mi ne znamo da izguglamo i pejstujemo kompletan text i tako ispadnemo "pametni"
mislim,mozda nekoga zadiwljuje swe to i mozda nekoga mrzi da trazi po netu pa mu onda dodje k`o da je ubio dwe muwe jednim udarcem ali mene lichno takwi postowi smaraju i ne chitam ih
a to koliko ko stoji iza swojih rechi....nemam pojma,owi shto imaju shta da kazu werujem da stoje a owi shto pejstuju...pa werujem da misle da stoje |
|
|
|
|
Drago mi je da kontash:D
A shto se tiche elaborata, pa da bi se upotpunila slika pitanja mora se ponekad i elaborirati:

))))
A mene i ne mrzi traziti po netu, i istrazivati obozavam to..I kad naidjem na interesantan tekst kopiram ga na forum, ali to ne znachi da ja moram biti struchna za taj tekst...Niti da sam ja sad tu neshto pametna, jer jednostavno navedem izvor teksta
Da svako odogvara ne temu u kojoj je struchan to onda ne bi bile diskusije vec filozofiranje i prosipanje pameti...
Kontaaash:D
Uh kako mrzim tu rech

))