Pogledajte jednu poruku
Old 23.11.2007, 02:41 PM   #113
Lilit

Lilit's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 19.10.2006
Godine: 27

*JESEN*

1. Da li volite ovo godisnje doba? I ne bas.
2. Ako da, zasto da, ako ne, zasto ne? Deprimira me. Kada drvecu opada lisce, imam utisak da pred sobom imam zenu koja boluje od raka, i nemilice joj opada kosa.
3. Kakvi ste kada pada kisha? Kada spavam - presrecna, kad ne spavam - nesrecna.
4. Nosite uvek kisobran sa sobom ili idete bez njega? Bez njega. Osim u reeeeeetkim situacijama kada negde moram peshaka, a lije napolju.
5. Kako bi izgledao vas crtez na kome bi predstavili jesen? Ne umem da crtam, ali kapiram da bi izgledao ovako...
Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

*ZIMA*

1. Gde cete na skijanje? Volela bih da odem u Bansko (Bugarska). A do tada, vikendi na Kopaoniku, samo da nadjem "zrtve"!
2. Sneg je po vama, sta? Isto shto i jogurt, samo se ne pije. Obozavam ga, i pizdim kad ga nema. Od svoje 3. godine zivota, samo prosle godine nisam otisla na skijanje...
3. Kakve su vase skije/sanke?
Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.
Ovakve, samo sive.
4. Gde biste voleli redovno da vodite klince i klinceze? Zelim da verujem da cu moci da ih vodim na Alpe.
5. Kopaonik, Zlatibor, Goch, Tara ili pak Divchibare, a mozda i nesto jos? Hm... Kopaonik ima odlichne staze, ali je nashminkan, i uzhasno me nervira shto se promene sva godishnja doba za jedan dan. I prokleta maglaaaa... Zlatibor mi je nekako letnja planina, a ove tri josh nisam obishla. Moje najdrazhe skijalishte je Popova Shapka. Nalazi se u Makedoniji, iznad Tetova. Najpitomija planina, shto se vremenskih prilika tiche. Ne pamtim gde sam vishe skijala u majici kratkih rukava. Tamo je i sneg topao. Staza ima jako malo, ali bukvalno svako moze naci onu koja mu najvise odgovara. Brezovica je jako lepa, i prilichno oshtra planina. Raj za dobre skijashe, kao shto sam ja. :P Volela bih da vidim Jahorinu, Kazhu da je fenomenalna.
6. Zbog cega taj izbor? Iskustvo.
7. Volite li grudvanje? Ne, zato shto sam neprecizna. Ali volim da pravim Sneshka.
8. Kako biste snegom urnisali osobu koju ne volite mnogo? Vezala bih je golu za klupu u parku, i tako je ostavila preko noci, da je sneg zaveje. Ujutru bih joj vezala shal oko vrata, da joj bude toplo. :P

*VI I VAS MOBILNI TELEFON*

1. Koliko je vase stanje na racunu?
Preostali besplatni saobracaj:
U mrezi mts: 101:31
Van mreze: 1:59
SMS: 146

2. Da li mnogo para potrosite na dopune? Postpaid. Najveci rachun mi je bio oko 4.800.
3. Kome najcesce pisete? Prijateljima.
4. Kakve su to poruke? Smeshne. ;)
5. Vase najduze dopisivanje je bilo kada i koliko je trajalo? Beshe to pre par godina, kad sam sa ortakom svesno razmenjivala prazne poruke. SMS je bio free.
6. Da li ste od onih koji kazu sve preko poruka ili pozovu pa kazu? Pozovem pa kazhem.
7. Koji telefon imate? Nokia 6288
8. Kako se ophodite prema istom? :D Kao majka prema svome chedu. :P Bacakam ga kako stignem, sav je odran...

*I TAKO JOS NEKA PITANJCA*

1. Koliko ste dugo na forumu? Preko godinu dana, rekla bih.
2. Koliko ljudi vam znaci sa foruma? Dovoljno.
3. Sa kime od njih se najvise kuckate? Sa Aurenom.
4. Da li ste se upoznali sa tom osobom/osobama? Jos uvek ne.
5. Ako niste, zasto je to tako? Zato shto sam, zbog porodichnih problema, prinudjena da ne idem iz grada na duze vreme.
6. Da li se mozda plasite njih? Ne. Plashim se kako cu BEZ njih, kad se vratim kuci.
7. Ili se mozda stidite? Ne. Takva sam kakva sam. Nema razlike, osim sto gestikuliram i glasno se smejem.
8. Da li imate potrebu uopste da ih upoznate? O, da. I jedva cekam!
9. Imate li vi neki problem u vezi toga? Imam! Jebu me okolnosti, a i okolina...

Eto, to bi bilo to... Do nekog sledeceg puta...
Dawo... :D