ja to kazem sandra.ovo nije moja demokratija.nazalost ja sam clan jedne partije koja je u vladi ali uvek javno smem da kazem za sta sam a za sta nisam,i nepodrzavam to sto smo u toj koaliciji jer cemo biti izjebani i na kraju isapsti najveci krvici za sve.
a gledam polako se sve vraca na staro.prov je poceo jocic sa smrdljivim batinjanjem navijaca,onda su pocle restriktivne mere banke koja sama forsira svoj kurs evra koji nije realan,ulje je sve skuplje,clanovi vlade kazu necemo da skinemo pdv za bebe jer nam to negarantuje da ce da ih bude vise a mi smo nacija u opadanju.neki politicari koji su jos i ministri koriste recnik nerpimeren njihovim pozicijama,premijr nece da prizna CG,ovi pozivaju na vecnu ljubav sam belorusijom,venecuelom,iranom i svim ostalim jakim zemljama u svetu,vidim i predsednik se slizao na nivo premijera pa kaze da treba prekinuti odnose ako neka drzava prizna kosovo,znaci sami sebi namecemo sankcije jer ce usa,gb,deu,fra,ita priznati kosovo a mi cemo sa njima da prekinemo saradnju,bio je jedan covek koji je mogao da menja stvari on je mucki ubijen od strane koliko vidim sve prijatelja jer su mu sad svi bili prijatelji,a pitam se gde su bili kad su mu ovi zakuvavali ubistvo,eh da posto imam privatnu firmu i radju provalio samd a ima dosta novih novcanica od po 1000 din a ministar finansija a i onaj drugi ekonomije se kunu da nema inflacije.
meni s epolako prividja 93.to nije moja srbija,to nije ono za sta sam ko klinac se borio zajedno sa mojima,to nije ono zbog cega smo dobijali batine po ulicama,utakmicama...
po meni vreme je za promene i to radiklane (u nedostatku boljeg izraza morao sam ovaj da upotrebim

)