Pogledajte jednu poruku
Old 23.11.2007, 08:10 AM   #105
alexa

alexa's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 05.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku alexa

Stigla i nova pitanjca.... dobro si se setila :D

*JESEN*

1. Da li volite ovo godisnje doba? nishta preterano,wishe wolim zimu
2. Ako da, zasto da, ako ne, zasto ne? da zato shto je lepo shetati po lishcu i kishi,ne zato shto ne znam da hodam po kishi
3. Kakvi ste kada pada kisha? zawisi,nekada mi lepo "padne" a nekada me maximalno s*enja
4. Nosite uvek kisobran sa sobom ili idete bez njega? skoro uwek
5. Kako bi izgledao vas crtez na kome bi predstavili jesen? tamni oblaci,red drweca sa lishcem razlichitih boja,neka ulica i dwoje pod kishobranom shetaju

*ZIMA*

1. Gde cete na skijanje? koooooopaonik,kopaonik,na swe strane kiiiiiiseonik
2. Sneg je po vama, sta? suuuuuuuuuper!!!
3. Kakve su vase skije/sanke? bord-burton vapor,skije rossignol t-power
4. Gde biste voleli redovno da vodite klince i klinceze? nemam pojma,mozda na kop
5. Kopaonik, Zlatibor, Goch, Tara ili pak Divchibare, a mozda i nesto jos? kopaonik,alpi :D
6. Zbog cega taj izbor? koaponik-nawika jbga,alpi-dobre staze
7. Volite li grudvanje? onako
8. Kako biste snegom urnisali osobu koju ne volite mnogo? sneg je suwishe dragocen da bih ga ja bacao na nekog koga ne wolim

*VI I VAS MOBILNI TELEFON*

1. Koliko je vase stanje na racunu? 12.20 dinara i 39 poruka
2. Da li mnogo para potrosite na dopune? oko 500 dinara,ne mislim da je mnogo
3. Kome najcesce pisete? dewojci,drushtwu...
4. Kakve su to poruke? zawisi :D
5. Vase najduze dopisivanje je bilo kada i koliko je trajalo? kako bre najduze dopisiwanje?ne mogu da izrachunam kad swaki dan pishem pojedinim ljudima
6. Da li ste od onih koji kazu sve preko poruka ili pozovu pa kazu? ako imam kredit onda pozowem,ako ne onda pishem....mada obichno precutim
7. Koji telefon imate? neka nokia sa lampicom gore...nemam pojma koji je owo model al` nema ni ekran u boji :D
8. Kako se ophodite prema istom? :D ne ophodim se....jedwa chekam da i owaj izgubim :D

*I TAKO JOS NEKA PITANJCA*

1. Koliko ste dugo na forumu? neshto manje od godinu dana
2. Koliko ljudi vam znaci sa foruma? znachi mi samo moja seka al` ona ne kuca odawno
3. Sa kime od njih se najvise kuckate? pa sa njom ali ne owde
4. Da li ste se upoznali sa tom osobom/osobama? sa njom jesam
5. Ako niste, zasto je to tako?
6. Da li se mozda plasite njih? nje se plashim samo kad pripreti da ce da me rashcherechi onako crnogorski :D
7. Ili se mozda stidite? a saw sam stidan,moz` mislit` ;p
8. Uopste, imate li neki problem? imam,mnogo cutim a trebalo bi da pricham ;p

Eto, to bi bilo to... Do nekog sledeceg puta... e pretrgla si mi se wala bash :D
Dawo... :D to je shargarepa :D