Pogledajte jednu poruku
Old 22.11.2007, 03:45 AM   #73
MARLI

MARLI's Avatar

Status: Global Moderator
Korisnik od: 16.02.2007
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku MARLI

Citat: Autor citiranog posta sandolina
View Post

Svetlana, ti kao moderator sigurno znash sve shto i ja, a i vishe.

Ne znam samo shto se grbavish...
Pitanja su i postavljena da bi Vi odgovorili ko se tu ne trpi, a ne trpite se,
a ne da Vas ja prozivam...
Ako ti zaista hocesh imena... poslatju ti pp jer to shto bi ti ja rekla,
delom je iz osetjaja, delom izvlachenje iz svega ovoga shto se deshava na diskusije.net

ne planiram ja bilo koga da mirim, vec govorim da se sve to nevidljivo oseti...
Sandra, ne znam da li me razumes uopste... Ti si od pocetka htela da se javno govori o problemima, jel tako?

Ok, 'ajde javno da pricamo ko se ne trpi, jer je izgleda to jako bitno za diskutante.
Ja isto sve volim javno.

Ja sam ti odgovorila na pitanja.
Dakle, mislim da se slaganje (ili neslaganje) modova ne odrazava na diskutante,
samim tim moj odgovor je bio : NIJE BITNO (da li se slazu).

Ovo za grbavljenje i da razumem, dezurna sam za to , pa da se ne bih opet grbavila, evo vam redom:

Aenima - krvila se sa njom na politici jedno vreme, rekla sam joj da joj je ispran mozak i sl....ali politiku (nadam se) niko ovde ne uzima licno, ja je ipak ne poznajem kao osobu, a sve u svemu mislim da je pametna, dobra za razlicite diskusije, uzivam da diskutujem sa njom. Kao mod, odlicna je, nemam zamerke.

Tina0fTrades - dobar moderator, iako ne diskutuje puno ima jako dobre predloge za funkcionisanje foruma... i td. Sa njom sam imala isto manjih nesporazuma, malo sam i ja na cosak ponekad, ali smo sve sredile.

AnchY
- ponekad se ne mesa u svoj posao, ne vidim je puno na forumu ali ok. Nemam sukobe sa njom nikada. Cenim je , jer nikada nije bila ni sa kim u sukobu.

Bezlicni - isto stari znanci sa politike, totalno razliciti stavovi , ali smo skroz ok, pricamo o drugim stvarima skroz korektno. Kao mod, tek je poceo, nemam jos zamerke, ali vidim da se prilicno dobro snasao.

dollar - ne znam nista, ali za njega uvek kazem da je jedini mod koji je nesto ovde zaradio

m4rk0 - znam ga sa IRC-a. Zna puno o IT-u, treba da bude mod. Zameram mu sto malo pise po ostalim delovima foruma. Ali on i nije tu zbog toga...tako da.

Minea - Mozda smo bile u sukobu par puta na politici, ali problem je do mene, ne trpim mnogo suprotne politicke stavove, ali sve u svemu dobar je moderator, da nema nje na forumu i njenih tema verovatno bi bilo i ovde dosta praznije... Sa njom sam sve usvemu dobra i drago mi je da jesam.

nucleus - nemam pojma ko je to i sta radi. Nemam komentar.

UNICORN
- Nismo nikada bili u sukobu. Kao moderator mislim da je pravedan, nije pristrasan, skroz ''politicki korektan''.

_Anna_ - Dugo je moderator i nismo bile nikada u sukobu. Gotivim je, ima puno lepih tema. Kao mod je ok. Saradjemo lepo i to je to.

Eto.
I da. Ne znam ko su moderatori koji su u sukobu. Ja nisam ni sa kim.
A ko jeste, ocekujem da se ''izlane'' ovako kao ja, sta o kome misli....

... i prosvetli ovu masu.

Toliko od mene.