Sandolina shvatam sta hoces da kazes u potpunosti!
Za sve one kojima nije jasno i ovde se diskutuje o jednoj tematici, nema napada, nema revolucije, nema de-mo-diranja i slicnog...
Mozda i uticu na nekoga necije prepirke modova...Ja znam za sebe da sam se par puta zestoko i zucno raspravljala na vise tema sa osobom za koju opet nemam ni inc postovanja, a svi i znaju o kome je rec. Ako nekoga to ugrozava, dobro, prihvatam to kao kritiku, ali eto kada imam nesto da kazem, ja kazem..jedina razlika - kada nemam postovanja ne biram reci - a do sada to se svelo na samo jednu osobu! Naravno da ljude koje znam i volim - volim pa volim...da li su mi miljenici - jesu ali u privatnom zivotu...ono sto smatram da je za brisanje, ja obrisem kada je rec o "tituli" moda i znam da se nece ljutiti na mene, jer znaju da nije nikakvo sprovodjenje moci!
Elem, kao sto rekoh...mogu da nekoga ne volim i da mi ne bude simpatican, ali timski rad postoji sa tim osobama - ovde opet iskljucujem jednu jedinu!
I jos htedoh da dodam, u mod kutku se raspravlja o svim tekucim pitanjima od spajanje tema, do brisanja off-va i svega ostalog....
Nista, cekam da li ce jos neko postavi jos neka pitanja
Samo kulturno i civilizovano, jedan po jedan:D:D