|
Citat: Autor citiranog posta Adoney |
|
|
|
|
Kazem ti, odvlachish celu prichu na neki personalni nivo.. totalno nepotrebno. Ej, zamisli da sam ja postovao temu, ili bilo ko od potpisanih. |
|
|
|
|
Nemam nista licno protiv nje, iskreno, hoces da je pohvalim? Inteligentna i simpaticna devojka, niti je iz nekog razloga mrzim, ali sam rekao da mi se ne svidja
ovo njeno ponasanje i ona cak ima vecih razloga sada mene da zamrzi, znam, prihvatam to ali uvek
furam svoje stavove. Problem je sto je ona bivsi moderator i sto je svesnija od vas o cemu se radi, bila je sa njima u timu, zna da ne smeju po pravilniku ovde da svadjaju, a navlaci ih na to.
To mi nekako deluje "osvetnicki" zeli da srusi nekulicinu,tj. da sredi svoje personalne probleme i bla bla...
Imao sam i ja kao i svi ruznih iskustva na mod.kutku i nikada nikoga nisam pozivao niti trazio da stane uz mene... secam se da je bilo cak napusavanja od jednog bivseg administratora koji vise nije prisutan na forumu, a to mogu da potvrde TinaOfTrades, Unikorn, Ivana, Lilit, i cela tadasnja postava,... i ovo je jedini "prljav ves" koji sam ikada izneo, da kazem, u javnost! (i ako mod vise nisam) Tada mi je to smetalo pokrenuo sam temu unutar kutka, kako sme neko da nas psuje, a nisam trcao po forumu da to prepricavam. Jer nije to za bezveze zatvoreno
(LINK) za ostale diskutante, i zasto bi se sad mi bavili njihovim problemima?
Ok, nebitno, samo ste me uvukli u raspravu na pocetku sam hteo temu da iskuliram, bolje da jesam. Cak ni ja ne znam sta se toliko cimam da iznesem neku svoju pravdu. Sandolina izvini sto ti kvarim sve ovo.
|
Citat: Autor citiranog posta xerox |
|
|
|
|
ja se ovom prilikom javno izvinjavam dusanonline-u za sve uvrede koje sam naneo, kako njegovom integritetu tako i lichnsti, uz obecanje da nece biti jurenja po temama.;) |
|
|
|
|
E divno, hvala, to cenim, bolje je za obojicu.
|
|
|
|
|
|
Svetlana, ti kao moderator sigurno znash sve shto i ja, a i vishe.
Ne znam samo shto se grbavish... |
|
|
|
|
Vidis, ne znam u kakvom ste odnosu ti i Ceca, ali izrazi poput "grbavis" ne deluju bas prijateljski.
Moderatori ne bi trebali da iznose prljav ves po forumu, ni ti to nisi radila dok si bila mod, i sama znas da to nisi smela jer bi bila opomenuta od administratora, jer to su unutrasnje teme nije taj kutak dzabe zakljucan. Cak ni tamo ne smeju da se svadjaju ali desi se.
A sad se kao pravis naivna, i znas ako se ovde posvadjaju da ce ih Daki sve ili deo njih postepeno de-mod-irati. Zato mi ovo lici na puch, zato ih podrzavam. A ti na to izgleda ciljas, ubedi me da gresim..
Takodje primecujem da volis Mineu, kao jos neke potpisane osobe, ja kao diskutant nikada nisam imao nijednu zamerku na tu devojku uvek je fina pozitivna i vrlo vredna ovde na forumu, a kakva je na mod.kutku mene (a procitaj postove drugih diskutanata) ne zanima, niti mozemo da procenimo ko je tamo u pravu kad nista ne vidimo!
Jednostavno posto te nema u kutku zelis da raspravu prebacis ovde.
Opet izvini sto ti sve ovo kvarim, evo necu vise, nastavi.
Proglasite me za moderatorskog ulizanata i za sta hocete, da su bilo gde pogresili nekog zlostavljali prvi bi ih napadao da to primetim i otisao ako ne uspem da ih uzarumim !!