ja se ovom prilikom javno izvinjavam dusanonline-u za sve uvrede koje sam naneo, kako njegovom integritetu tako i lichnsti, uz obecanje da nece biti jurenja po temama.;)
najvishe se izvinjavam dusanonline-u zbog uvrede koju sam mu uputio na jednoj od politichkih tema, gde sam ga nazvao "drocom"(izmedju redova sam protumachio da je sam sebe tako klasifikovao), shto stvarno nije u maniru kulturnih i lepo vaspitanih dechaka kao shto sam ja. ne znam shta mi je bilo, verovatno afekat. boze moj, svi mi nekad prenaglimo, tako i ja, zato sam chovek, jebiga.
dushane, dusho, izvini.
ovo nije prikladna tema, ali sam svoje izvinjenje namerno stavio tu, da pokazem kako ne pripadam nijednom klanu.
ja sam anarhista, sa izrazenim elementima nacionalnog osecaja pripadnosti srpskom narodu, i ponosan sam na to.;)
voleo bih da se ova prashina oko nesuglasica i laznog cyber prijateljstva rashchisti, shto nikako ne znachi, da se forum uljuljkuje. ako se to desi, ja cu tada biti prvi koji ce stati na stranu onih koji su protiv represalija rezima, tj. moderatora.;)
uz duzno poshtovanje svima a narochito lepshem polu, jelte, zelim vam sve najbolje.
xerox