Hajde Sandolina, odgovori na svoju temu, kazi imena i sta te muci i sta to smrdi. Ili ne smes da kazes sta smrdi, pa cekas da diskusija na ovoj temi to otkrije.
Nisam bio tu ali znam da se sigurno ne trpite, dok sam bio na mod. kutku i bio moderator ni tada se nismo svi trpeli secam se da sam se svadjao k'o lud, cak i sa Unikornom koji je vrlo ustvari dobar momak. Znaci verujem da se prepucavaju i da Daki gasi teme kao sto je radio onda.. ali ne vidim razlog da se u to uvlace dikutanti..
@Adoney
Nervira me sandolininio ponasanje da hoce da uvuce diskutante u igru zato sto je (direktno ili indirektno) izbacena sa moderatorskog kutka, pa sad hoce da skupi ekipu ljudi, ljude istih stavova, odnosno svoje prijatelje i da istera svoj rat do kraja...... mislim bezveze da se zato dize prasina.. prosirice se svadja na ceo forum, mene vec juri xerox po forumu i iza svakog mog posta ubaci neku provokaciju, jer shvata da nisam iz njegovog "klana".. mislim..
Moderatori cute da ne se ne bi ponasali kao komunisti i "gusili opoziciju" ... ok to je u redu kad je upitanju javno dobro (i ja bi osnovao svoju stranku), ali ovo je privatan posed i tu nema price, nekulturno je nekome nesto unistavati.
Ne vidim ni jedan drugi razlog pokretanja ove teme? Kao da pomognemo da se pomire? Ili da Dakiju "otvorimu oci" da ih zamrzi pa da stavi nas (odnosno vas)? Ok, onda im trazite greske u radu, tako se skidaju modovi.
Zatim napadi na "mod.kutak" i zasto on nije prijavljen korisnicima.. a on postoji na svakom forumu..