Pogledajte jednu poruku
Old 20.11.2007, 09:18 PM   #62
Adoney

Adoney's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 17.10.2006
Godine: 23
Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Adoney
Default Ja se izvinjavam na off-u, ak' mora da se brishe, nek' mora :)

Pa Dushane, Bokca mu, krenuo si da raspravljash o ispravnosti postojanja teme, ne o samoj temi..

Svoje mishljenje si izneo: Odnos i saradnja moderatora ne bi trebali da budu ichiji problem, do njihov. Iako se ovde govorilo o tome kako to utcihe i na ostale.. No svakako, si dao do znanja da ikakvih problema nisi zapazio, sve je super, nema primedbi.. a i da ti jeste ishta zasmetalo.. verovatno bi "iskulirao". I to je skroz oke. Tvojim postom si izneo svoje mishljenje, dobrodoshlo je koliko i prethodni i sledetji... zaista..

Ali nekako, kao da i sam ne primenjujesh svoju "iskuliraj" politiku... (pogotovo oko stvari za koje navodno nisi zainteresovan)
Od svih ljudi, chini se da si bash TI ovo shvatio veoma lichno.. Kao da je ovo sve na neki nachin posebno tebe uvredilo...
Ako sam u pravu, mozemo da se natezemo do idutje godine... Ako nisam, "iskuliraj" je uvek opcija...

Izmedju ostalog sam i sam potpisao temu, dodao neki svoj dodir.. Do sada se niko nije posvadjao, nisu se napravili tabori i klanovi... Mislim da je tema sasvim civilizovano proshla...

Tol'ko od mene...