Ja iskreno mislim da je svadja ovde potpuno nepotrebna! Ovaj forum je javan i besplatan tako da kome se ne svidja moze slobodno da odseta ne neki drugi... Ne zelim da se uplicem u rad moderatora jer oni nisu roboti, kako je to neko vec pre mene pomenuo, vec obicni smrtnici kao i ostali forumasi. Nisu nepogresivi! Verujem da nekada nije lako podvuci liniju i banovati nekoga ali boze moj neko i to mora. Da toga ne postoji nastala bi prava ludnica. Moraju postojati neke granice, principi i pravila... Nikom od moderatora ne zameram nista jer ovde nisam dosla da se svadjam i propagiram svoje misljenje kao jedino i pravo. Svi smo razliciti neki su mi manje neki vise simpaticni...
Dokle god postoje pravila foruma i neka "kontrola" ovde ce biti ok. Ne kazem da su pravila uvek u potpunosti postovana i ne treba ipak treba da postoje kompromisi i neka granica. Ne ulazim, takodje u odnose medju moderatorima jer ko sam ja da nekome sudim i osudjujem! Svako ima svoju glavu...