Pogledajte jednu poruku
Old 20.11.2007, 06:12 PM   #59
dusanonline

dusanonline's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 07.11.2006
Godine: 25

Citat: Autor citiranog posta sandolina
i kako mislish da odvojim lichnost od moderatora? ili choveka od moderatora?
da, pitanje je kako funkcionishu svi ti, pre svega ljudi, kao modovi medjusobno?
Hm.. mislim da ja tebi trebam da objasnjavam kao malom detetu..
za jedenog coveka mozes cuti: "On je dobar i vrhunski hirurg" i "On je toliki licimer, poltron, stipsa, lazov" ..

Sandolina to nema veze jedno sa drugim.

vidish da su svi odgovorili kako ne treba da se vole ali da se svi poshtuju i
to me je bash zabavilo ))
Ako je Anna dobar moderator, drzace je u timu dok god je dobar moderator i dok god sve radi po pravilniku itd (ok da iskljucimo ako se posvadja sa gazdom)... bez obzira da li je ona ovakva ili onakva (Anna izvini sto sam te uzeo za primer) to ih se ne tice.. nece sa njom chatovati, ali ce biti tu.

Slicno kao na poslu, mozete zajedno da budete odlicni poslovni partneri a u privatnosti da se jedva javite jedan drugom.

Profesionalnost i privatnost se ne mesa.

ja sam ovde (i zbog toga me vec prozivaju) stalno. i vidim mozda i neke stvari koje ti ne vidish,
ali vide mnogi drugi.
netrpeljivost medju nekim modovima je ochigledna. ja ne zelim josh vishe da ih posvadjam,
Prvo, zasto ti resavas njihove odnose resice oni sami. Kad bi se meni neko mesao naravno da bi mu prebacivao sta radis ovde ako ti se ne svidja. Mislim daj Sandolina verovatno si se smorila trenutno, svakog to uhvati, mene kad smori forum "ja uzmem odmor" tj. nema me nekoliko dana, jer ako sedim ovde isto cu poceti da se bavim i resavam tudja pitanja pomirujem i svadjam ljude..

Pricam ti zbog tebe. Ne opterecuj se iskuliraj. Pa svaka ljuduska grupa ima svojih odredjenih problema neslaganja pogotovu ako ih vezuje tj primorava neko delovanje da budu zajedno (u ovom slucaju forum). To izucava socijologija i to je osnova iste..

Ja kazem ne desava se nista neubicajno samo si se ti smorila i preuvelicavas stvari ili pak imas neki svoj razlog da ih rasturis, mislim radi sta hoces meni je ama bas sve jedno ;>

chitash li ti uopshte ili pishesh samo da bi napisao bilo shta?
Citam, ali moja je specijalnost da citam izmedju redova.