Pogledajte jednu poruku
Old 15.11.2007, 08:10 AM   #28
Bezlični

Bezlični's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 26.02.2007
Godine: 21
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bezlični Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Bezlični

Citat: Autor citiranog posta NukedOne
View Post
Sta je fenser/fenserka? JA (ja tako mislim, boli me ***** sta vi mislite) pravim "original" fenserima smatram sve one koji se ne oblace jebeno ruzno poput metalaca, repera i ostalih gnjida.. al' zajebi kineske fenserske krpice, nisi fenser, selja si.
Ne, nisi selja( uvek ), isti si supak kao fencer. Oblacis se sa stilom, i svojevoljno kreativno, a ne onako kako bilo koji domen ili moda zapovedaju.
View Post
Kako se postaje fenser/fenserka? money makes the world go around..
Nikako. Fencery ne postoje, oni su produkt metalaca. UZecemo da su fenceri oni koji su trendy, ali nisu metalci niti pankeri. Oni koji prate modu. To sa lovom, nuked, mene bash zanima kako ces ti da zaradjujes lovu. )
View Post
Koje tacno predispozicije moram da ima? vidi red gore..
Nema predispozicija, svako je sposoban da bude fencer. Kao i metalac kao i panker.
View Post
Sta moram da menjam kod sebe sada, kako izgledam? ti, pod jedan, da pustis kosu.. kad pustis, javi da ti dam dalje uputstvo..
Nista.
View Post
Sta dobija fenser/fenserka? jebem li ga, ribice se loze na tebe.. bar je tako kod mene..
Nista, lakse se utapas u masu, ljudi te "normalnije" gledaju, i pobijas neke predrasude o sebi, dok dobijas nove. Nuked, za lozenje ribica, nacin oblacenja nema veze.

View Post
Sta je ponos fensera / fenserke? vidi red gore..
Ne postoji, kao sto rekoh.

View Post
Da li ta ljudska VRSTA (posto definitivno nisu sa ove planete) ima neki bolji status u drustvu? kod mene, ima..
Status prave druge stvari ne nacin oblacenja. Status prave veze, pozicija, novcana moc.
View Post
Da li su fenseri & fenserke sva ona jadna muska & zenska deca, koja se setaju Beogradom identicno obucena? ..
Ne znam, nisam zagledao puno dece po beogradu.
View Post
Da li moram da se ofarbam u plavo, ako zelim da postanem fenserka? ne, naravno..
Ne.
View Post
Koju muziku moram da slusam, ako zelim da postanem fenserka? ne bi bilo pozeljno da slusas fucking tool & ostala, za mene, govanca..
Fakin sta oces. Ja znam dobar broj ljudi koji se oblace fency slushaju i tool. Ti mali da zajebes taj stav za govancima, to je umetnost.
Fencery pozeljno slushaju ono sto je popularno i sto masa voli.
View Post
Koje razgovore moram da vodim sa ljudima, ako zelim da budem fenserka? ... nije bitno ...
Nikakve, poenta je da poziras po kaficu.
View Post
Koje knjige citaju fenseri & fenserke? .. ni ovo..
To zavisi od osobe do osobe
View Post
Gde jedu fenseri & fenserke? ni ovo ;)
Za stolom valjda. )
View Post
Da li uopste jedu? jedu..
Zavisi. )
View Post
Da li je realno da se neko qrci da nosi Cavalijevu jashu, a spava na trosedu na razvlacenje iz 70tih godina? glupost.. bad copy of a real fancy boy/girl..
))
View Post
Da li je normalno da se neko qrci najnovijim mobilnim bilo koje marke, a zivi u 10 kvadrata, koja mora da deli sa nekim? takodje..
)

View Post
Da li su to uopste fenseri? ne, naravno..
Utapaju se u masu-znaci jesu.

View Post
Koje predispozicije (stampene / finansijske / drustvene) mora da ima jedan fenser? ...
DRustvene time sto je deo vecine.
View Post
Ko su sve fenseri? vidi odgovor na prvo pitanje..
Vecina koju su izmislili metalci da bi sebe izdvoljili kao posebne, rekoh vec.

View Post
Sebe smatram fenserom, posto jel' te, ne oblacim krpe za metalce i rudarske cokule, rap/hip-hop gluposti i ostalo.. imam kajlu, narukvicu, sat, prsten, pirsing na obrvi, levom uHu.. mozda mislite da izgledam kao jelka, al' jebiga.. nije tako.. sve je, bar meni, s ukusom i uskladjeno.. ne idem razbarusen, uvek imam neki friz.. ne kupujem kod Kineza, iz vise razloga.. jedan od njih je sto me 'vata alergija.. daleko od toga da spavam na onom gore navedenom, daleko od toga da se kurcim telefonom (motorola v3 black, uzeo zato sto mi je extra elegantan).. daleko od toga da zivim u 10 kvadrata.. i tako..
I nista od toga nemas svojom zaslugom i zato sto si fencer, vec zato sto imas pametnog i dobro skolovanog tatu koji ti je sve to obezbedio.
Bezlični nije na forumu   Odgovori sa citatom