O cemu vi, deco, raspravljate? Obzirom da ste uglavom srednjoskolci, bolje bi bilo da se bavite lepsim stvarima, npr, ljubavlju, nego raspravama o coveku koji je vladao Nemackom i pokusao po ugledu na prethodne osvajace osvoji Svet i normalno postane VLADAR SVETA. Nije mu poslo za rukom i nece nikome nikada, sigurno, jer nije predvidjeno prirodnim zakonima ravnoteze.
A o tome kakav bi isvet bio da ga je Hitler krojio po svojoj meri videli smo na teritorijama zemalja koje je osvojio. Mislim da senaestogodisnji, sedamnaestogodisnji i dvadesetogodisnji mozgovi treba mnogoda se usavrsavaju da bi shvatili jednu vrlo prostu stvar - coveka. Zato, deco, lepse je da razmisljate o ljubavi nego o HItleru.
|
Citat: Autor citiranog posta aruena |
|
|
|
|
|
Danas sam umorna,pospana i ne znam o cemu bih pisala,jednostavno nije moj dan...Verovatno bi htela pisati,diskutirati o Hitleru i njegovoj okultnoj strani...vecna i olinjala tema ali nema veze,idemo dalje!Iako o njemu znamo samo najgore, neke stvari mu ipak ne mozemo osporiti,da je ostao,mozda danas svet bi bio bolji! |
|
|
|
|
Molim te, kad si u tom stanju sledeci put, odspavaj, bolje je nego da otvaras nove teme.