Pogledajte jednu poruku
Old 13.11.2007, 07:19 PM   #19
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23
Talking

Citat: Autor citiranog posta Aenima
View Post
...fenserka?

Vec par godina me jedno pitanje zaokupljuje, ali nikako da nadjem jasne odgovore na:

Sta je fenser/fenserka? pa sad ima i njih nekih podvrsta sto vec neko rece, al meni su ubedljivo najgori klinci koji se furaj una nekog fudbalera koji je vec olicenje fensera i kica (kicha. valjda se ovako pise po ovom novom chat sistemu). kad stave pamucnu trenerku s pijace u bele carape i jos na to obuju crne patike pa jos one bele carape poprimaju onu crnu boju s patike (usled kolicina znoja i nekavliteta) pa se to jos jasno vidi, gore obuku jasu s onim perjem obavezno oko kapuljace i jos je raskopacju na pola i nataknu neki sal obavezno neke znj boje tipa roze jer to odlicno ide s sivom trenrkom i crnom jaknom, po mogucnosti i neka pederusa ispod jakne pa kad se skine jakna da ona to krasi. a devojke pa suknjica sto kraca, stiklica sto veca, bodic sto vise dekoltiran i sto kraci kako bi bubrezi pootpadali :D, sese se izbace sto je vise moguce i oni umetci stave sto je vise to bolje.

Kako se postaje fenser/fenserka? hmmmm pa kao prvo slusas narodnjake ili ovaj sada turbo folk koji zovu narodnom muzikom, i taj grand. poslednji krik muzike. mislim da malko ima uticaja i takvo drustvo na tebe, i sta ja znam nisam nikad udubljivala u tu pricu

Koje tacno predispozicije moram da ima? pa sam ozelju da bude u centru paznje, da ide na "in" mesta, koncerte granda, da ima volje da svima dokazuje kako je faca kako ima love, kajlu, nove DG cizmice i bla bla bla

Sta moram da menjam kod sebe sada, kako izgledam? mislim da bi ti morala sve pocevsi od mozga (mislim da tvoj mozak nije u stanju da to postane) zatim muzika pa stil oblacenja pa posao pa stan pa drustvo.
uffffff iz korena dakle. da li je vredno truda ?? :D:D:D

Sta dobija fenser/fenserka? muskarac-brdo riba ako je dobar fenser (citaj ako ima love, dobar auto, najnoviji telefon). devojke da se hvale drugaricama kako su ovog istog vec opisanog imale za sebe (verovatno za jednu upotrebu jer takvi su im vecinom za jednokratnu upotrebu) kako joj je kupio ovo platio ono a ona ipak eto pati za njim jer je on otisao kod one nove fenserke jovovicke i sad tamo kod nje mudruje svoje slovo.

Sta je ponos fensera / fenserke? nisam cula da imaju licni ponos, a u drustvu im je ponos za njega da je povalio neku najnoviju i najbolju fenserku s sto vecim grudima i kracom suknjicom napucenim usnama 7kg sminke i td, a za nju onaj gore vec opisani jer eto od toliko njih on je izabrao nju i jos na to sve nju samo voli.
blah koja je to spanska serija pa bre to ni oni sami ne znaju

Da li ta ljudska VRSTA (posto definitivno nisu sa ove planete) ima neki bolji status u drustvu? kod mene ima losiji iskreno jer nemaju svoj stav a i ako imaju neki ne mogu nicim da ga podkrepe, idu onako ko muve bez glave dok im roditelji sve to obezbedjuju. nemam ja sta da trazim ili pricam s tim likovima jos nisma upoznala nekog da sam rekla ok je skroz samo eto nema ukusa da se obuce. (pod ovim ne mislim da mora da bude rascupan i sta znam nek nosi markiranu odecu DG ili koju vec al nek je s stilom-takvu osobu bi bila u stanju da ispostujem cini mi se , naravno ako ima nesto u glavi)

Da li su fenseri & fenserke sva ona jadna muska & zenska deca, koja se setaju Beogradom identicno obucena? da da. upravo to. samo sto nisu oni samo po bg svuda njih ima (hvala bogu pa je oslo klosarski grad i ne secam se kad sam ovde videla fensera)

Da li moram da se ofarbam u plavo, ako zelim da postanem fenserka? ma ne ne. zasto? i vatreno crvena je u modi. vazno je da si ofarbana mozes i da se farbas u svoju prirodnu boju kose, al je vazno da je to neka skupa farba, da na kosi imas kvalitetnu masku i sta vec znam

Koju muziku moram da slusam, ako zelim da postanem fenserka? pa samo grand turbo folk.
p.s. na sutke i certe zaboravi odma jer ne mozes u sutku u minjaku i na ceci :D:D:D

Koje razgovore moram da vodim sa ljudima, ako zelim da budem fenserka? vecinom sam cula da vrte razgovore u svom fazonu i o sinocnoj veceri, o novom klubu, novoj cici koju je neko nekad negde video ali eto niko ne moze da skonta ko je.
vazno je petljati se u tudje intimne stvari

Koje knjige citaju fenseri & fenserke? tesko da ti i novine citaju kamo li knjige
. zahvaljujuci toj novoj rasi knjige su izasle iz mode i zato ih danas vecina od mladje populacije ne ceni, ne cita i nemaju pojma ko je ko od pisaca. jednom sam neku drugaricu od brata od mog prijatelja pitala jel zna ko je Ivo Andric kad ce ti ona meni ni pet ni sest "Jel to onaj stariji tip sto je bio sinoc u diskoteci ima lepo auto"!
ja i drug se pogubili nism bila svesna gde se nalazim uopste u tom trenutku pa nam je u sekundi sinulo da je zavitlavamo i on kaze meni "Vesna kako ne znas onaj sinoc kad smo bili sto ti je trazio cigaretu jer eto njemu je nestalo, ma secas se bre" i otislo je to u tri lepe. a cura se nalozila toliko da je na kraju ispalo ja cu je voditi na kafu da je upoznam s tim Ivom Andricem.
boze pomozi umiral ismo od smeha i nije ni skontala da je zezamo. :D:D
Gde jedu fenseri & fenserke? na "in" mestima gde je skupo, novootvoreno i tako nekako po njihovom ukusu

Da li uopste jedu? pa moraju valjda.predpodstavljam da se decki hvale hranom

Da li je realno da se neko qrci da nosi Cavalijevu jashu, a spava na trosedu na razvlacenje iz 70tih godina? da li to ima veze s mozgom?? ne nema ali nemaju oni mozak za sutra samo za danas koju suknjicu da obuce a ionako spava kod drugarice :DD

Da li je normalno da se neko qrci najnovijim mobilnim bilo koje marke, a zivi u 10 kvadrata, koja mora da deli sa nekim? jbg sta reci nekom je to vazno sta hvali sto nema vazduha u kuci ili hleba

Da li su to uopste fenseri? to je sljam fenserski

Koje predispozicije (stampene / finansijske / drustvene) mora da ima jedan fenser?
mislim da se dalo zakljuciti

Ko su sve fenseri? valjda opisah da se ne ponavljam milion puta

Hvala vam na objasnjenjima. Zaista moram neke stvari da saznam, koje mi vec godinama nisu jasne.
hvala tebi jer i ja zelim da vidim sta ima u njihovoj glavi, al nesto oni ne postuju :confused: :confused:

Poslednju izmenu radio/la crno: 13.11.2007 u 07:29 PM. Razlog: idiotkso spojene reci
crno nije na forumu   Odgovori sa citatom