Status: Diskutant
Korisnik od: 06.09.2007
Godine: 20
|
Omg... Jezhim se od toga... Da li si metalac, fenser, roker, panker, `urac, palac... Prema muzici ide i podela ljudi? I chemu ta netrpeljivost?
Ne znam da li ima negde da se gupi "chin" fensera... Tachnije, ne znam ni shta to tachno znachi...
- Neodizelaš. Naivna mlada osoba, obično dobrih fizičkih predispozicija, ali na uštrb intelektualnih. Inspirisana dizelom, zavedena od strane novca, mode, trenda, teretane odnosno fizičkog izgleda, turbo folka i gadžeta. Neretko totalno nepismena. Šljam društva.
-Ovde imamo više stadijuma.
Imamo male fensere čiji su roditelji nekada odrastali uz narodnjake pa ih sad oblače ,,po poslednjoj modi", a oni jadničci ne znaju ni šta je to. (Nije čudno što su Jevreji davali deci da se igraju sa zlatom.)
Imamo tinejdžere fensere kojima je jedini cilj u životu da postanu fudbaleri i nose frizuricu 'Marko pantelić'. Nose tipične patičice, jakne sa onim krznom oko kapuljače, a trenerčica malo uzdignuta na nogavicama tako da se obavezno vide bele čarapice u onim patičicama je obavezna.
Imamo fensere po izlasku iz puberteta koji su apsolvirali sve BG fensi splavove i koji su upisali menadžment na privatnom faxu. Njega nije teško završtiti, a tokom studija maštaju o banci. Tamo će docnije obući odelce i glumiti intelektualce.
-niko nije rekao potpunu istinu o ovom izrazu, ljudi ako niste kao fenseri, onda otvorite ochi..
fenser je izraz nastao u napacenoj zemlji srbiji, usled nemashtine, jada i bede, i niskog stepena svesti pojedinih (ali vrlo brojnih) grupacija koji su sebe tako pocheli da prozivaju, a ostali normalan svet zamrzeo taj izraz i povezao ga sa chobanstvom i svim onim shto su svi ispisali ovde, neki s manje neki s vishe duha.
realno gledano taj izraz uopste nije pogrdan, niti znachi bilo shta loshe, on predstavlja otmenost kao uzvisheni stepen kulture, ugleda i statusa, a to shto smo ga mi prekrstili to je nash komplex i nichiji vishe.
-Dakle fenseri,očigledno se razlikuju od NAS!Gel na kosi,Davidoff,slip majice,kratke suknje da se vidi da se ide u teretanu,štikle do kolena...Svi su neki opasni BAJIĆI ili pak opasni bajići koji su se smirili i ne MAJMUNIŠU se više...Sparuju se samo jedni s drugima...Ortaci se obično hvale u teretani ujutru kako su navatali neke plavuše sinoć koje dobro pu*e(ih kad će to meni da se desi?),a ribe po ceo da pričaju telefonom o nekom 5-50 godina starijem frajeru na kog se lože već 3 dana koji ima nabudženog juga,golfa III ili Audija A4.
OK,kapiram da mnogi ljudi furaju svoj fazon, i misle da je kul,to je činjenica,al fenseri su extrem u tome,tj. samo su oni,kako klinke kažu NORMALNI...Jbg ja sam osudjen da budem indijanac sa širokim pantalonama i kosom,i meni samo može da se diže tuki na "dobre plavuše" (vidi ziljave pi*ke) i da ga d*kam...I sve je to postalo stereotip da ga komentarišemo kada se pitamo kuda ide ovaj svet...A i MI smo postali stereotip...jbg
-Lako prepoznatljiva osoba po zlatnim , srebrnim ili puma patikicama, izbledelim i pocepanim farmrkama i bodi majcama, duksevima i dzemperima u poslednje vreme roze boje. Intelektualni nedostatak nadoknadjuju mišićima i slušaju narodnjake
(Mishljenja drugih, preuzeto sa vukajlija.com)