Sta je fenser/fenserka? JA (ja tako mislim, boli me ***** sta vi mislite) pravim "original" fenserima smatram sve one koji se ne oblace jebeno ruzno poput metalaca, repera i ostalih gnjida.. al' zajebi kineske fenserske krpice, nisi fenser, selja si.
Kako se postaje fenser/fenserka? money makes the world go around..
Koje tacno predispozicije moram da ima? vidi red gore..
Sta moram da menjam kod sebe sada, kako izgledam? ti, pod jedan, da pustis kosu.. kad pustis, javi da ti dam dalje uputstvo..
Sta dobija fenser/fenserka? jebem li ga, ribice se loze na tebe.. bar je tako kod mene..
Sta je ponos fensera / fenserke? vidi red gore..
Da li ta ljudska VRSTA (posto definitivno nisu sa ove planete) ima neki bolji status u drustvu? kod mene, ima..
Da li su fenseri & fenserke sva ona jadna muska & zenska deca, koja se setaju Beogradom identicno obucena? ..
Da li moram da se ofarbam u plavo, ako zelim da postanem fenserka? ne, naravno..
Koju muziku moram da slusam, ako zelim da postanem fenserka? ne bi bilo pozeljno da slusas fucking tool & ostala, za mene, govanca..
Koje razgovore moram da vodim sa ljudima, ako zelim da budem fenserka? ... nije bitno ...
Koje knjige citaju fenseri & fenserke? .. ni ovo..
Gde jedu fenseri & fenserke? ni ovo ;)
Da li uopste jedu? jedu..
Da li je realno da se neko qrci da nosi Cavalijevu jashu, a spava na trosedu na razvlacenje iz 70tih godina? glupost.. bad copy of a real fancy boy/girl..
Da li je normalno da se neko qrci najnovijim mobilnim bilo koje marke, a zivi u 10 kvadrata, koja mora da deli sa nekim? takodje..
Da li su to uopste fenseri? ne, naravno..
Koje predispozicije (stampene / finansijske / drustvene) mora da ima jedan fenser? ...
Ko su sve fenseri? vidi odgovor na prvo pitanje..
Sebe smatram fenserom, posto jel' te, ne oblacim krpe za metalce i rudarske cokule, rap/hip-hop gluposti i ostalo.. imam kajlu, narukvicu, sat, prsten, pirsing na obrvi, levom uHu.. mozda mislite da izgledam kao jelka, al' jebiga.. nije tako.. sve je, bar meni, s ukusom i uskladjeno.. ne idem razbarusen, uvek imam neki friz.. ne kupujem kod Kineza, iz vise razloga.. jedan od njih je sto me 'vata alergija.. daleko od toga da spavam na onom gore navedenom, daleko od toga da se kurcim telefonom (motorola v3 black, uzeo zato sto mi je extra elegantan).. daleko od toga da zivim u 10 kvadrata.. i tako..
|