Pogledajte jednu poruku
Old 13.11.2007, 09:13 AM   #45
umorni

umorni's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.01.2007
Godine: 38

Citat: Autor citiranog posta xerox
View Post
ovo si lepo rekao, i jedni i drugi smo isti, samo hrvati imaju tu genocidnu i nacistichku ideologiju.

ti izgleda zivish u dembeliji. koji mirni preduslovi za postizanje ugovora o razmeni dobara? u hrvatskoj su srbi osudjeni na linch, i beze glavom bez obzira a ti prichash kao da se radi o idealnom vejnovom svetu!
obostrano proterivanje nije postojalao a ti prichaj shta hocesh.
jedino se moze govoriti o strahu hrvata u vojvodini, da im se ne desi slichna situacija koja je zadesila srbe (koja se nije desila) jer naravno, sukob podrazumeva lanchanu reakciju.
ne znam da li ti je poznato da su hrvati u vojvodini, konkretno u golubnicima, beshkoj, starom slankamenu, hrtkovcima bili spremni da dochekaju hrvatsku vlast, jer je tudjman obecao da ce piti kafu u zemunu za dochek '92 god.
A, ti izgleda uopšte ne čitaš ono što drugi pišu.

Odakle ti uopšte ideja da da ja pričam o tome da se stanovništvo trebalo razmeniti? Ja pričam o proterivanju stanovništva, a ne o razmeni.

Zaista bili spremni da dočekaju hrvatsku vlast? Kako su bili spremni da dočekaju hrvatsku vlast, pored naše junačke vojske? Hajde, budimo realni, njihov problem je bio samo u tome što su Hrvati. I ti to znaš. Kao što to zna i Šešelj.

Kazaću ti šta mislim o takvim konstrukcijama. To je ono - kao kod male dece. Naprave neku štetu, a onda smišljaju prigodno opravdanje...
umorni nije na forumu   Odgovori sa citatom