Pogledajte jednu poruku
Old 13.11.2007, 07:36 AM   #27
tozzinjo

tozzinjo's Avatar

Status: Banovani korisnik
Korisnik od: 12.11.2007
Lokacija: gde zivim ili gde prezivljavam?kakva bre lokacija? nelociran. sta'sh sad, a?
Godine: 33
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku tozzinjo

hocu i ja kad je i MrI tu

rodjen sam davno, dok je josh marshal bio ziv. prvi put sam se zaljubio kad sam imao sedam godina. drugi put sam se zaljubio kad sam imao sedam godina i mesec dana. od treceg -vishe ne brojim

zivotni mi je san da dobijem neko nasledstvo i da ne radim nishta osim onog sto volim..a volim svasta neshto. ustvari, u meni se kriju zajedno:muzicar, knjizevnik, zhigolo, filmski krtichar i scenarista grafickih novela a.k.a. stripova.

buduci da imam vishe talenata , nikako da jedan ispliva medju ostale tako da sam u svemu osrednji a negde i losh, al se ne dam !!!

mnogo volim pivo i mleko.to sam vec reko. e da - imam chudne prste na nogama:

Klikni na sliku da je vidiš u originalnim dimenzijama.

glavna karakteristika mi je da nisam lep al sam uporan. volim duge shetnje u suton, kokice kod mustafe ispred doma sindikata, roze zenske gacice(ali ne na sebi..a kad mao bolje razmislim-ni na zenama). naravno obozavam da vinchijev kod i stil oblachenja mi je sportska elegancija.nemam devojku. skoro smo raskinuli i ona mi je ostavila bolnu ranu na srcu, sumnjam da ce ikad ijedna uspeti da zaleci ovo moje slomljeno srce...
evo i slika..

Poslednju izmenu radio/la tozzinjo: 13.11.2007 u 07:40 AM.
tozzinjo nije na forumu