Pogledajte jednu poruku
Old 11.11.2007, 04:02 PM   #25
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta kico
View Post
lol ima jedna sitnica u tvom izlaganku, a to je da : Hag je sud koji sudi samo na prostorima Bosne i Hrvatcke, znaci tamo gde su oruzani sukobi...A Seselj je u Vojvodini drzao preizborni miting i ima pravo da kaze sta god hoce!A Hrvati nisu proterani nego je doslo do nekih pojedinacnih sukoba i vratili su se u Hrvatcku u Srpske kuce...A to za ljucka prava, nisam te video da branis 30 000 Srba koji su poginuli u Bosni?Nisam te video da optuzujes za proterivanje 200 000 Srba iz krajne?A znas da laprdas o prostrima gde se nije nista desilo....C c c c
Ne znam kome se obratjash ali verovatno meni...Ako je meni da ti kazem
Ja ne laprdam nego iznosim svoj stav, bilo tebi milo ili ne...
I nemam ja shta da spominjem bilo koje zrtve, jer sam i sama u tom ratu izgubila babu i dedu tako da ne ochekuj od mene tako neshto...Jer bojim se bitju oshtra...
Da nije svih njih u celini netju da imenujem ali svih njih sa nashe i njihove vrhushke pod vodjtsvom Amerike nebi nichega toga ni bilo...Tako da svi su oni krivi a i mi Srbi sa njima Isto tako i ostali narodi sa svojim vrhushkama....
Svi narodi su ispali ovce, umesto da smo danas najachi na balkanu, shta smo mi radili, ubijali se zarad toga ko smo i shta smo i Hrvati i mi Srbi a i muslimani....E kad ukapiramo da su nas sve iskoristili bitje kasno...
Umesto da Evropa nas moli da se pridruzi nama mi danas moljakamo svi u kompletu da nas prime..Samo shto nevichemo Primitee nasss, bljak...
Gde smo mi svi bili 90.tih godina, danas bi bili ne najjachi nego Lideri...I zato nemoj meni govoriti vishe o zrtvama jer me to i onako boli....A za tu vrhushku u kompletu bilo nashu Srpsku, Hrvatsku ili Muslimansku mogu samo retji nek ih stigne bar delitj onoga u zivotu shta su nama uradili...