Uglavnom ne trazim objashnjenja od ljudi... Vetjina stvari, i procena se svodi da ako neko nehsto moze, to i uradi. Ko razume - shvatitje! :D
Inache se slazem sa nekima da je forum na dobrovoljnoj bazi i u svakom sluchaju je u privatnom vlashnishtvu. Tako da... kome se ne svidja ne mora da "troshi" svoje vreme ovde! Ionako, da bi se bavio forumom, generalno morash da budesh dokon. Iz toga sledi da sam i ja dokon. Kad ne budem, najverovatnije me netje ni biti ovde (bar ne previshe), a ni na nekom drugom forumu.
Pre par dana sam imao dosta posla mimo regularnog, pa mi se nagomilalo 2k i kusur poruka. :D
Shta ko od moderatora pishe po "skrivenim topicim" i kako se dogovaraju, bla, bla - ne zanima me!
Za sada mi je cool ovde!
Moderatori su josh jedan dokaz nesavrshenosti choveka. Kao shto svi pljujemo miliciju, a nemoze se bez njih. Kao shto moramo imati predsednika i funkcionere, tako neko mora da kontrolishe nas. Negde sam chuo zanimljivu konstataciju: "Koeficijent inteligencije opada u masi (guzvi, grupi)!", a ovde nas bash ima dosta! :D