|
Citat: Autor citiranog posta volf |
|
|
|
|
|
a po chemu se vi i poslovi vas mod razlikuju od ostalih poslova |
|
|
|
|
razlikuju se po mnogo cemu...prvo po tome sto moras da pratis teme i pisanja ostalih, da uocis nepravilnosti, a zatim i sredis ih...
|
Citat: |
|
|
|
|
, da niste mozda rodjeni da budete moderatori . |
|
|
|
|
Ne, niko tako nije rodjen...
|
|
|
|
|
Ne g mod samo imate vecha ovlashchenja od diskutanata TJ ako vam ne odgovara nashe mishljenje vi nas banujete a da pritom niste ( shto vam strashno zameram ) ni prodiskutovali s nama o greshci ili nashoj nameri ili rechi . |
|
|
|
|
Niko ne banuje na osnovu misljenja, nego na osnovu pravilnika foruma, koji bi naravno, svi trebali da procitate, a koliko vas je procitalo?
A zamisli tek da malo prodiskutujes sa nekoliko stotina ljudi...
daj molim te...
Procitas pravilnik, i bice ti jasno sve, i bez diskusije...
|
|
|
|
|
Drzite se slepo pravilnika i postajete, ako to vech i niste, mashine ON OF .I NE SLAZEM SE NIKAKO da se ponekad mora prechutati , chuti se samo kad nisi u pravu a na greshku se chak i gazdi ukaze nar na stranu da ne chuju bash svi .Kamo dostojanstvo ako prechutish bilo kad i bilo shta a znash da je pogreshno. |
|
|
|
|
Sto se cutanja tice, ja ne cutim, napisem sta mislim uvek, kome se dopada dopada, kome ne, sta cu mu ja...
Ali cinkarenja nema, sve se radi po pravilniku...
mezimca nemam, sa nekima sam u dobrim odnosima, sa nekima ne... ali nikog niti favorizujem, niti omalovazavam... Jednostavno, to je to...