|
Citat: Autor citiranog posta janjo |
|
|
|
|
|
Sta vi mislite, zasto Srpski narod ponovno prozivljava svoju tragicnu i krvavu istoriju? |
|
|
|
|
Verovatno zato sto smo glupa nacija, koja nikada nista iz svoje istorije nije naucila?
Ali ne, naravno da nikada Srbi ni za sta nisu krivi, uvek je kriv neko sa strane, a mi ...mi smo divota....mirni, cestiti, dobro jesmo malo agresivni, sujetni do zla Boga, jeste da nam vecina populacije ima jos uvek plemenski nacin razmisljanje...
...dobro, volimo da bijemo ljude na ulici, volimo da vozimo kao stoka, volimo da se napijemo bez potrebe i prebijemo nekoga ni krivog ni duzenog...
...volimo da malo zakoljemo ili ubijemo kada se "nadjem uvredjeni", imamo tu naviku da se borimo za ZEMLJU, teritorije, zrtvujem svoj narod zbog zemlje, imamo fetish da velicamo mentalne bolesnike, dikatotore, retoricare, fasiste, nacionalniste, komunjare, soviniste...
...jesmo malo patrijahalna nacija, jeste da jos uvek muskarac sme da bije zenu,a ona nema gde da pobegne, posto u Srbiji postoji shaka jada "zenskih kuca"...
..i dobro, priznajem da kod nas ima silovanja dece, incesta, ali mi smo pametna nacija, mi o tome necemo da pricamo, a ako o necemu namerno necemo da pricamo, onda je logicno da to ne postoji....
...no dobro, ne propadamo mi. Tu su braca Rusi, oni su nas uvek spasli, eto bas kada je bilo ono bombardovanje, oni odma' ulozili veto i bunili se! ....a ne, nije bilo tako? Nemojte da me lazete, naravno da je bilo tako: Rusi nas spasli bombardovanja!
...onda, imamo tu naviku da sve svoje velike ljude ubijemo, posto smo toliko sujetni, ne mozemo da podnesemo da je neko veci i bolji od nas, ali je to nasa mala, sarmantna mana, nije to nista strasno, to zaista niko ne primecuje...
...mislim da Srbija ne moze propasti sve dok je Rusije & Istocnog Bloka. Oni su nas oduvek sacuvali od svega, od komunizma, od socijalizma, poklonili su nam Milosevica & Tita & Seselja, dobri su ljudi prema nama, svaka njima cast...
...U svakom slucaju, smatram da je ova tema bezobrazluk i cista izdaja prema svojoj drzavi, jer Srbija ne propada, nego nas unistavaju velike svetske sile!!!
Kako vas bre nije sramota da postavite ovakvu temu, kada bolje nacije od Srba nema!