Pogledajte jednu poruku
Old 09.11.2007, 07:00 PM   #122
kuliramnp

kuliramnp's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.03.2007
Godine: 24

Citat: Autor citiranog posta DaNgErOuS^GiRl
View Post
zasto je u muskoj prirodi tako a u zenskoj nije? odakle ti dokaz? postoje i brakovi gde zena ima vishe muzeva(naravno ne islamske veroispovesti)

moze voleti samo jednu, a ebati ostale (da izvinesh)...ebesh takav brak :|
Tako sam naucio da je zenska osoba razlicita od muske(ne samo u fiziskom smislu)i da je Bog stvori zenu od muskog rebra da bi se covjek uz nju smirio.Tj.musko zensko su jedno drugom "dopuna" da tako kazem.Stvoreni su da zive zajedno i da medju njima ima ljubavi i samilosti!
Dakle naucio sam da nije nenormalno ako covjek ozeni do cetiri zene,a vjerujem da nije normalno i prirodno da zena ima vise muzeva u isto vrijeme.Dakle ako Islam tako kaze ja mu vjerujem,nemam nijedan drugi kriterij(a Islam takodje priznaje razum kao jedan od kriterija)Nekom je homoseksualizam dobar,ali meni kao muslimanu nije i nadam se da sam jasan po tom pitanju!

Sto se tice nekog dubljeg pojasnjenja i komentarisanja zasto visezenstvo moze biti vise korisno nego stetno,a visemustvo vise stetno nego korisno,ja to nisam u stanju da vam odgovorim!Na takva pitanja treba traziti odgovor od strucnijih osoba od mene,naprimjer od doktora Zakir Nike-a i u njegovim knjigama,debatama,govorima pojasnjenima isl.

Izvinjavam se svima sto vam ostajem duzan odgovora,no to neznaci da ga nema i da ga nemozete naci ukoliko budete trazili

p.s.mislim da ovo sto sam napisao nije skretanje sa teme vec u uopstenom smislu spada u istu,pozdrav