Pogledajte jednu poruku
Old 06.11.2007, 07:02 PM   #26
_Anna_

_Anna_'s Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 14.09.2006
Godine: 24
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku _Anna_

Citat: Autor citiranog posta Aenima
View Post
Sandolina mi je dala fantasticnu ideju.

Njena izjava, koju cu prebaciti na ovaj thread sadrzi, po meni, suvu istinu.

Koliko vas kao prvo pogleda crnu hroniku? Jako retko je gledam, ne zanima me
Sta vas nagoni da to citate?Nista
Sta imate od toga da svakog dana trujete sebe citanjem tog dela novina?Nista
Da li "Kurir" zbog toga ima takav tiraz?Ima zbog ljudi koji vole da cuju i procitaju koliiko je drugima lose

Da li je serviranje smrtnih slucajeva, slika sa raskomadanim delovima tela i opisi krvolocnih ubistava uopste "novinarstvo" ili se to servira krvolocnoj naciji? Serivra se bednoj naciji

Zar svi zajedno nismo svesni da u Srbiji imamo "balkanski sindrom", nesto kao "vijetnamski sindrom" i da takve vesti mozemo stalno ocekivati?Naravno da neki jesu, ali vecina se jos iscudjava, kao da je proteklih godina zivela na Marsu, pa je odjednom cudno kako je neko dosao iz rata, poludeo u nekom treutku i pobio sve....

Zar se u drugim drzavama ne desavaju ubistva?Ma jok, to samo kod nas...e bre gmazu glupa pitanja postavljas:D
O hvala bip......Valjda nasa nacija voli da vidi da je drugima strasno pa se tako oseca bolje...Nedavno sa bila kritikovana kada sam rekla u cemu je poenta na tim temema pisatijao tragicno, uzas, bla bla...pa logicno da je tragicno i sta ti ja znam, ali nemam nameru da citam svaki dan sva #ranja koja se desavaju ovde, kod komsije, u svetu...iskreno grrrrrrrrrr