Pogledajte jednu poruku
Old 06.11.2007, 04:30 PM   #11
Minea

Minea's Avatar

Status: Moderatorka
Korisnik od: 14.08.2006

Citat: Autor citiranog posta sandolina
View Post
Minea (ovo koristim zadnjih nekoliko dana) uz duzno poshtovanje,
mani me tih fazona. Ako je tebi opushteno, meni nije.
Pre svega, radim u novinama i znam kako takav medij funkcionishe.

hmmmm, moja sestra ima cerkicu od 6 godina koja je beskrajno radoznala...
Kada vidi novine (poshto uchi da chita) uzme da prelista... Prvo je privuku fotografije.
Sad ce neko reci, shta ce detetu novine? Svi koji imaju dodir sa decom znaju da se od njih malo shta,
moze sakriti. A shta joj reci kada na fotografiji vidi smrskan automobil, krv na sve strane
i stravichan naslov o nekoj dechici koja su izginula ili su im lobanje smrskane?

Kod nas crna hronika sluzi pre svega da bi se paznja ove posrnule nacije skrenula sa nekih
mnogo ozbiljnijih tema. Afera stize aferu, a ni jednoj nismo videli kraj. Uvek se nadje neki lesh na naslovnici
koji ce prikriti koncesiju ili nemar lekara ili kradju prilikom privatizacije ili razne malverzacije na lokalnom nivou...
Najtuznije je shto nash zakon (postoji u teoriji) u praksi ne kaznjava objavljivanje obezglavljenih tela,
masakriranu decu, nesrecno stradale peshake... smrt u bilo kom obliku mora da se poshtuje.
Pogotovo nechiji, nasilno prekinut zivot mora ostati svetinja i zashticen od raznih leshinara
koji bi tako da podignu tiraz...

Minea, ko je bio drugi chovek koji je krochio na Mesec?
Nije bitno gde ti radish, i shto si zasicena tim informacijama, ima neko ko ne radi takav posao i voli da se informishe shta se deshava u njegovoj zemlji...
A sestri reci da kupuje dechije novine....

Evo i odgovora na tvoje pitanje , samo ne znam shta hotjesh da postignesh sa tim...Prvi. Nil Armstrong Drugi. Baz Oldrin a treci? Majkl Kolins ))