|
|
|
|
|
|
|
Pisac nije jedan, dvojica su ovde pomenuta - i Ruzdi i Pamuk (turski nobelovac).
Koliko ih jos ima, ko zna? Verujem da sam ti dosadan, to je zato sto nemas opravdanje.
Podsecam te da je moje pitanje bilo: kako to da su pisci zbog knjiga osudjivani, a teroristi nisu? Zasto je za islam i islamske drzave toloko opasna napisana rec?
Slazem se da se svet ne okrece oko tih pisaca (ali su oni slika koja nesto govori), ali se isto tako svet ne okrece ni oko muslimana koji su zrtve u vlastitim zemljama.
Takodje verujem da te nije briga zbog knjiga - ionako sve sto moze da stane u sve knjige na svetu, vec pise u kuranu (secas se sigurno na sta mislim).
Nisam optuzio SVE hodze. I nisam pominjao IDIOTIZAM.
Ti jesi, a ako tako pocnemo, rasprava ce otici u ...
|
|
|
|
|
Neznam zaista sta su ti pisci pisali,ali ako su svojim pisanjem vredjali i ponizavali ono sto je sveto u Islamu onda moje licno misljenje je(neznam koja bi fetva i kazna bila za njih po Islamu)da me bas briga za njihove zivote!Sto se mene licno tice mogu ih zapaliti ili baciti lavovima da ih pojedu:rolleyes:,nebih se bunio:rolleyes:!Nikom nece Bog nepravdu uciniti...
Nisi optuzio sve hodze,ali hoces vrlo brzo kako si krenuo,bar je tebi to lako!Ti bi najvise voleo da sve muslimane strpas u jedan koncentracioni logor i po kratkom postupku ocistis svet od 1 milijarde "terorista",onih "potencijalnih" .Po pricipu cvrste ruke Staljinove!:rolleyes:,kao i Hitljerove!Hajde budi iskren pa priznaj da bi voleo da nema ni jedan zivi "primerak" muslimana!?
Ne secam se na sta mislis!
p.s.Samo nastavi da posmatras svet kroz prizmu dva pisca,nemoj slucajno d razbijes to ogledalo koje pokazuje "stvarnost demokratije u Islamu"