Pogledajte jednu poruku
Old 04.11.2007, 11:29 AM   #7
B*u*v*i*c*a

B*u*v*i*c*a's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 19.06.2007
Godine: 20
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku B*u*v*i*c*a Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku B*u*v*i*c*a
Default Ovo je samo za Sandolinu :)

Kada sam prvi put videla ovu temu nije mi padalo na pamet da saljem prijavu, ali posle Sandolininog posta sam odlucila da promenim misljenje... Ipak je ovo samo veliko zezanje i nadam se da ce nas sto vise slati prijave...

Pa ajmo...

Ime i prezime: Andrijana Kukolj
Nadimak: Anja, Buvica, Maza, Gricko...
Datum rodjenja: 16. septembar 1988. godine
Drzava: Srbija
Mesto stanovanja: Beograd, opstina Zemun
Nacionalnost: Srpkinja
Veroispovest: Pravoslavna
Zanimanje: Zavrsila sam osnovnu i srednju ekonomsku skolu (smer- ekonomski tehnicar) u Zemunu. Ove godine sam postala student na prvoj godine Ekonomskog fakulteta u Beogradu.
Slobodne aktivnosti: Trenirala sam 6 godina odbojku i bila primorena da prestanem jer sam zadobila laksu povredu kicme. Sada se samo rekreativno sa vremena na vreme posvecujem nekim utakmicama sa drustvom. Kao mala sam svirala sintisajzer i to mi je jako dobro islo ali me preterano nije zanimalo. Takodje, sam u tim nekim godinama i izbacena iz folklorne grupe, proglasili su me previse neozbiljnom! U osnovnoj skoli sam se bavila humanitarnim radom u skoli za gluvo-neme preko Crvenog krsta...
Mane: TVRDOGLAVA, ponekad inatljiva, previse samokriticna, preterano drska prema osobama koje mi se ne svide na prvi pogled...
Vrline: Humana, komunikativna, za prave prijatelje spremna SVE da ucinim, umem da prastam i nisam zlopamtilo!
Poroci: Internet, nekada su bile cigarete (ne pusim vec 4 meseca!)
Muzika: Mogu apsolutno sve da slusam! U kucnoj varijanti slusam Crvenu Jabuku, Bijelo Dugme... Ali sve zavisi od raspolozenja! Sto se izlazaka tice sve je pitanje gde idemo. Ako je u pitanju kafana onda starogradska muzika, a ukoliko je neki splav u pitanju volim kada je raznovrsna muzika.
Film: "Lajanje na zvezde" i "Andjeli 1". Sto se tice crtanih filmova tu bez konkurencije je "Lepotica i zver"!
Knjige: "Stranac", "Ispovest iz harema", svi delovi "Harry Pottera", "Davincijev kod"...

* U slobodno vreme volim da se vidjam sa deckom i najboljim drugaricama. Obozavam da ispijam kafe, igram "remi", tracarimo, gledamo u solju,karte....
* Jako sam brbljiva, neki kazu i preterano opicena... Smatram da sam za nijansu zrelija za svoje godine. Da nisam puno razmazena (posto sam jedinica) i da kao osoba puno vredim!
* Mrzim kada neko pokusava da napravi budalu od mene. Ne volim zatucane osobe koje misle da je samo njihovo misljenje validno. Volim da upoznajem nove ljude i sticem nova prijateljstva. Ne podnosim depresivne i asocijalne osobe...

E ajde kada vec mora i slika da se okaci i ja cu da izvucem jednu iz albuma:
http://www.diskusije.net/album/index.php?n=1120

pozz ;)

Poslednju izmenu radio/la B*u*v*i*c*a: 04.11.2007 u 11:35 AM.
B*u*v*i*c*a nije na forumu