Pogledajte jednu poruku
Old 01.11.2007, 09:50 AM   #63
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

Citat:
Ti bre Aenima kao da ne zivis u Svajcarskoj vec na nekoj planini.
Greska, zivim u pecini, koja je naravno u planini. Sto, hoces da mi dodjes u goste?

Citat:
Kakve veze ima pesma sa njenim privatnim zivotom?
Dobro, nema nikakve veze, bez obzira sto je Ceca medijska licnost.

Dakle, nemoj da je neko od vas ceca-fanaticara slucajno filozofirao na teme:

- Britney Spears je losa majka
- Michael Jackson je pedofil
- George Michael je homosexualac
- Ova ili ona poznata zena je obolela od anorexije ili bulumije i los je primer za devojcice

...nemojte molim vas da trujete na nekim temama laznim moralom, a kada se radi o, ponovicu jos jednom: licemernoj srpskoj udovici ratno zlocinca pod imenom Arkana, onda je naprasno bitno samo to sto ona dobro peva, a vise nije bitno sta radi "ovako, u privatnom zivotu".

Dakle, ili ste moralne osobe ili ste nemoralne osobe, a neeeemojte kad vas molim da jednom pisete ovako, jednom onako.

Sta je to? Okrecem jedro tako kako vetar duva? Pa ok, ako je to normalan stav, ja sam nenormalna.

Ako kazem da je Spears prsla, a Jackson pedofil, onda imam svako pravo da kazem, da je Ceca jedna spodoba licemerna, koja ima verovatno vise laznog morala, nego neke izjave ovde.

I ako vas ne zanima privatni zivot medijskih licnosti, zasto se onda razvlacite na delu o njima i komentarisete njihove poteze i dela????

Ijaoooo, sto volim tu vrstu patriotizma: Njihove smem da pljujem, ali je to CECA NACIONALE, ko o njoj nesto lose kaze, onda je nenormalan i zivi na planini

Smesni ste.

Poslednju izmenu radio/la Aenima: 01.11.2007 u 09:52 AM. Razlog: Spajanje postova
Aenima nije na forumu   Odgovori sa citatom