pa ne znam za mene pojam nostalgije su samo moji roditelji isestra u prvom planu a posle po neki prijatelj koji me do sad nije izdao ili izvukao neku korist(sreca pa imam takvih koji su m ijos uvek prijatelji i bice do kraja zivota verovatno jer su najteze testove polozili bez greske).
nisam dovoljno stara tak oda tu bivsu jugoslaviju uopste ne pamtim osim sa slika koje nekad pogledam i vidim da smo svukuda putovali al ista mi to vredi kad se toga ne secam!
naravno da em drma nostalgija nekad ali sreca pa nije cesto a i kad me spuca ne daje mi snagu za dalje nego me nekako ubije u pojam, a opet kad pogledam s druge strane ni dole nemam nista moje cemu bi se vratila ili nesto bolje.
ovde sam izabrala da pocnem da gradim moj zivot za sad mi ide dobro mada opet ima stvari koje sta znam fale ali jbg ko ce da ima ama bas sve- niko i nikada.
a vuk odakle si ti inace ako smem da pitam?