Pogledajte jednu poruku
Old 30.10.2007, 05:12 PM   #23
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

U selu moje pokojne bake se pre 15tak godina desio slican zlocin.

U sred noci je neko upao u kucu nekih "primernih, dobrih" ljudi i overio ih na spavanju. U kuci su bili samo covek i zena, njihov sin je tada bio u vojsci. Da nije bilo tako, verovatno bi i njega overio.

Kako god, nakon godinu dana se ispostavilo, da je taj "primeran, dobar" covek godinama prebacivao narkotike izmedju Srbije i Austrije. Overen je zbog toga sto nije "dostavio posiljku tamo gde je trebalo, nego ju je verovatno prodao za sebe".

Ubica, naravno, nikada nije nadjen, mada je tu bila neka zesca potraga. Secam se samo da mi je pokojna baka rekla, kada sam je zvala da vidim kako je,: "Ma sine, sto mene niko nije ubio na spavanju, moja kuca je samo dve kuce udaljena od njihove?"

Naravno, nista nije ukradeno, niti je ista falilo u stanu. Dosao "covek", "poklonio" svakom po dva metka u celo i otisao svojim putem.

Koliko se secam u Srbiji je veci deo stanovnistva jedno vreme "ma radio nesto, ne znas ti to sta je" ili "muvao nesto"....E pa, braco i sestre, ako se "muvalo" i "radilo nesto, ne znas ti sta je to", sada se vracaju dugovi i nista vise.