|
|
|
|
|
|
Ok, daj te prelazne periode.
Razdoblje, tachno evoluciju. I kako je jedan gmizavac postao ptica?
ILi je to samo josh jedna slichna vrsta ptici. |
|
|
|
|
Ok, da ja kucam ono sto znam, potrajalo bi par sati, da se konsultujem sa literaturom, par dana. Moze link?
Bird evolution - Wikipedia, the free encyclopedia
Imas reference za sve to, tako da mozes proveriti
|
|
|
|
|
|
Vidis ti kazes da imas info da je genetikom dokazano da su moguce takve mutacije. Ja imam suprotnu informaciju.
Okreni, obrni, obojica verujemo niko nista ne zna. Sve je sao procentualna tachnost, ne zasigurna.
Ali ono sto rekoh, prilagodjavanje i evolucija je dala neke druge ideje koje su dale praktichnu koristi.
Dok ne prodnadju jasne fosilne ostatke prelaza, nista od toga. Mada pre ce da uspeju da kloniraju neke fosilne ostatke, sto ce nadam se konachno da pokaze neke stvari i da razjasni. Krenu korak blize dokazivanju, pa se udalje 2, pa krenu tri blize pa se opet udalje jos jedan. |
|
|
|
|
O genetskim mutacijama mozes procitati bilo koji NAUCNI rad. Svi sajtovi, na kojima sam pronasao nemogucnost pozitivnih mutacija, su iskljucivo kreacionisticki sajtovi, dok u medicinskim pise nesto sasvim drugo

I opet prelazni oblici... Koliko treba prelaznih oblika da bi se dokazale slicnosti? Milon? Deset miliona?