Pogledajte jednu poruku
Old 30.10.2007, 12:39 PM   #51
Bezlični

Bezlični's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 26.02.2007
Godine: 21
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Bezlični Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Bezlični

Citat:
Ni jedan? Sta je sa fosilnim ostacima Sinosauropteryxa, Sinornithosaurusa, Caudipteryxa, Microraptora, Protarchaeopteryxa, vec pomenutog Dilong Paradoxusa itd?
Ok, daj te prelazne periode.
Razdoblje, tachno evoluciju. I kako je jedan gmizavac postao ptica?
ILi je to samo josh jedna slichna vrsta ptici.

Opet, jedan stoji, drugi leti, treci ima ovakva krila cetvrti onakva. I na skicama, razlike su ogrome. Sto govori o drastichnim promenama.Ako se ta drastichna promena desavala polako, i koliko je godina trebalo od jednog do drugog... ? Gde je ono izmedju?

Ok bara, riba.. blato. Moze da prodje. A sta ga je nateralo da poleti. Sta je izazvalo da se njegove ruke promene u krila?
Opet prilagodjvanje, skontalo njegovo telo aerodinamichnost pa prestao da skace do iznemoglosti?

Sta meni govori da je to bash ptica a ne izumrli dinosaurus, koji je isto mogao da leti. Jos kad ga udare sa onim skicama mastoviti, idi bre. )

Citat:
Hocemo sad da ulazimo u genetiku pa da trazimo tacan nacin dobijanja nogu?
Vidis ti kazes da imas info da je genetikom dokazano da su moguce takve mutacije. Ja imam suprotnu informaciju.

Okreni, obrni, obojica verujemo niko nista ne zna. Sve je sao procentualna tachnost, ne zasigurna.

Ali ono sto rekoh, prilagodjavanje i evolucija je dala neke druge ideje koje su dale praktichnu koristi.

Dok ne prodnadju jasne fosilne ostatke prelaza, nista od toga. Mada pre ce da uspeju da kloniraju neke fosilne ostatke, sto ce nadam se konachno da pokaze neke stvari i da razjasni. Krenu korak blize dokazivanju, pa se udalje 2, pa krenu tri blize pa se opet udalje jos jedan.

Poslednju izmenu radio/la Bezlični: 30.10.2007 u 12:43 PM.
Bezlični nije na forumu   Odgovori sa citatom
Marketing: