Ok, losa veza mi je unistila celu poruku, tako da cu sad biti kratak (jbg

).
Pre svega ja nisam iznosio dokaze o evoluciji, nego sam samo naveo prelazne vrste sa nekoliko karakteristika za svaku.
Starost fosila se ne odredjuje samo na osnovu slojeva, postoji oko 40 radiometrijskih metoda koje se koriste.
Arheopterik je falsifikovan fosil koji je nastao od dva prava fosila pra ptica. Prevaru su uocili upravo ti evolucionisticki naucnici, tako da ne vidim u cemu je problem sa njim? Prevara je uocena u roku od tri dana, ali jbg, ima kreacionista koji vole da duvaju stvari.
|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
Postoje fosili mnogih cudnih stvorenja koja danas ne postoje. |
|
|
|
|
Bravo.
2. - Tacno je to ako se gleda sa stanovista danasnjeg savremenog perja. A evoluciju pera mozes videti na slici:
3. - Fosilizacija perja je moguca samo pod specificnim uslovima, zato je fosilisovano perje vrlo retko, ali ne i nepronadjeno, kao sto si rekao. Pre 3 ili 4 godine je u Kini pronadjen fosil Dilong paradoxusa, sa otiscima ranog perja.
4. - Aj se raspitaj pre nego sto iskopiras ovako nesto. Znas li kako je uopste tekla evolucija do ptice?!
|
Citat: Autor citiranog posta Ivaan |
|
|
|
|
- Na posletku, u sloju nekih 75 miliona godina starijem od ovoga u kome je pronadjen arheopteriks pronadjeni su fosili ostaci dve ptice. |
|
|
|
|
Nisam cuo za to. A jesi li ti cuo za tektonske pokrete?
Konje cu komentarisati malo kasnije.