Pa ja na chatu ,imam dosta dragih osoba....prijateljica i prijatelja.
Ima i onih s kojima ne mogu ,nikako...ja sam bezobrazno iskrena, sto se kaze...a to nekima ne odgovara....Al ne bih se menjala.....Sto se tice tudjeg misljenja, ne tangira me previse. Kad se budem brinula ,sta neki levat kaze za mene...(znak je da sam postala labilna) necu ni dolaziti vise...
Ne uzbudjujem se oko toga ni sekunde.Te drage osobe, koje imam rado bih upoznala..nazalost skoro sve zive daleko...ali ako Bog da ima vremena...bice i to. I one me poznaju..njihovo misljenje gotivim....
Koja je svrha chata???.... chat je osmisljen za druzenje, flertovanje,opustanje, stvaranje romansi kojekakvih (neke imaju buducnost i uzivo)....Razbacani smo zbog rata....po svim delovima ove planete.....Pa je ovo jedan od nacina da se povezemo. Bilo prijateljski ili romanticno. Onaj ko dodje izbacivati frustracije ovde...najbolje mu je da plati sebi psihoterapeuta....jer chat nije resenje dugorocno. Moze se taj pacijent istresati i momentalno ce se osecati bolje.....ali kad ugasi mirc...opet isti jad.