Pogledajte jednu poruku
Old 29.10.2007, 11:46 AM   #109
Neko drugi

Neko drugi's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 09.10.2007
Godine: 41

Najjači ipak jesu, može reći ko šta hoće ali to je činjenica.
Naravno da ni kod njih nije sve idealno (daleko od toga), ali ako treba birati između njih i ovih lažova, lopova i dupelizaca koji sada vladaju izbor nije nimalo težak. Nikada nisam bio član neke stranke (niti ću biti), bio sam prvi protiv Slobe M, svojevremeno nažalost verovao u laži ovih sadašnjih vlastodržaca (i za njih glasao), ali kako je vreme prolazilo shvato sam da smo iz lošeg prešli u još mnogo gore. Onaj je verovao da će biti doživotno na vlasti pa je uzimao polako, ali ovi koji su došli posle njega, verovatno svesni da neće biti tu tako dugo počeli su da otimaju stostruko više. Onaj onda je sebi punio džepove, ok, ali je što se tiče nekih drugih stvari imao sto puta više časti od ovih sada. Onaj je bar pokušavao da sačuva državu, a ovi je ne samo poklanjaju, nego i nas zajedno sa njom. Napravili su takve klasne razlike da ljudi koji su nekada bili isti i po stručnoj spremi i po radnom stažu i po stručnosti danas budu jedni bogataši a drugi prosjaci, a sve u zavisnosti u kojoj su firmi radili i kojoj stranci pripadali. Oni prvi su ni iz čega dobili kapital koliki se u zapadnim zemljama sticao generacijama, pa naravno da su ovi drugi kojih je nažalost MNOGO više morali da shvate sa kim imaju posla. Džabe ovim žutim i kontrola nad 90% medija (kakvu ni Sloba nije imao), ljudi su (samo se bojim da nije suviše kasno) shvatili da su ih ovi doveli do dna.
Jedino radikali još nikad nisu imali imali prilike da budu na vlasti i probaju da nas spasu (ponavljam: možda je već kasno). Koliko god loši bili, od ovih gori biti ne mogu. Od nekih izjava ovih sadašnjih me je često sramota što pripadamo istom narodu. Od predhodnih izbora radikali imaju moj glas, a nadam se da će takvih biti samo još malo više -koliko je dovoljno da se ovi sklone. (I ne samo sklone, nego i da odgovaraju ovom narodu za sve što su mu oduzeli)
Neko drugi nije na forumu   Odgovori sa citatom