Pogledajte jednu poruku
Old 28.10.2007, 02:38 PM   #161
crno

crno's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 29.04.2007
Godine: 23

vuk lepo receno ali opet s druge strane zar vredi ziveti od nostalgije i u nostalgiji.

vise stvarno mislim da gubim zivce na ovakvim temama jer je vecita prepirka samo.

svi imamo svoj zivot i svoj vlastiti izbor ko moze i zeli da se vrati nek izvoli ali kad ode dole nek ne kuka kako mu je dole lose i kak obi se vratio ovamo.

ovi koji ne mogu da se vrate jbg imaju svoje razloge imaju svoje stvari svoje zelje svoje porodice.

ja nemam nista od navedenog ali imam losa iskustva dole i mrzim korupciju i nemar i ulizivanje i veze i sva sranja bez kojih covek dole ne moze d auspe i zato se sad za sad ne zelim vratiti.

isto tak onisam dosla zbog novaca niti zato sto dole nisam imala sta d ajedem jer moji imaju sasvim dovoljno i za mene i za sestru al ija ne zelim da zivim na grbaci roditelja a ni da dobijem posao na osnovu oceve reci i njegovog postovanja medju ljudima i slicnog.
svoj zivot sam sama htela d aizgradim i zato sam otisla i pocela od nule ciste nule ak one i minusa samim tim sto sam sama.
i stvarno m ivise dosta blebbetanja kako ovo kako ono kako tamo kako ovamo i generalizovanja stanja i ljudi.

NISU SVI ISTI I SVI SU IZ RAZLICITIH RAZLOGA ILI DOSLI OVAMO ILI OSTALI DOLE!!!