Pogledajte jednu poruku
Old 28.10.2007, 09:09 AM   #47
Nedim76

Nedim76's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Pošaljite poruku pomoću AIM-a korisniku Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Nedim76

Aenima, nisam nikaki Extremista niti pokusavam nekome da dokazem nesto.
I znam da svako ima pravo na svoje misljenje al i to ne ide tako, ako ti ja sad
kazem da SHUMA na Srpski znaci REKLA jer imam pravo i na to? Ok mozda sa
jedne strane imam pravo kao covek al sa druge strane, zar je to fer prema
ostalih Srba da ja promenim njihov jezik a da neko to uzme ozbiljno?
Moj cilj je:
Vidis kako sam fino gore napisao sta znaci Jihad a sta znaci Fatva, zasto neko
i dalje pokusava da dokaze da je jedno Sveti Rat a drugo Prokletsvo kad nije tako?
Ako si ti toliko ispravna, zasto kad odgovaras meni ne spominjes reci od nijednog
mog posta nego svedra neba pricas? Ja bi te molio da mi das komentar cisto na
ovo sto sam sada napisao, samo cisto na ovo i prestacu onda da postujem na ovaj post.
I molim te da mi u ovajpost nadjes uvredjvacke reci. Ako hoces na ovaj post da mi
das komentar molim te prestani da skaces TI VREDJAS OVO ONO nego fino prokomentarisi
ovo sto sam sad u zadnjem postu rekao al koliko vidim ti to ne radis.
Pitanje je cisto, zar je dozvolena Lazna propaganda? Da Jihad znaci Sveti Rat a Fatva
znaci Prokletstvo? Zar nije to Programiranje? Zar ti ja mogu dokazati kako se pravilno
neka rec na Srpski kaze koji mi nije maternji jezik i pored toga sto ga pricam? Zar mi
ti il neko drugi moze MENI rec sta Jihad znaci o jeziku o kojem ne zna nijedno slovo
a ja ga pricam kao maternji?

Citat:
JIHAD-STRIVING-OPSTANAK-TRUDITI SE ZA OPSTANAK-OTICI NA POSAO-
DONETI HLEBA KUCI-POPRAVITI OCENE NA FAXU!
HVALA, ocekujem posten komentar bez skakanja...molim te ovde mi nemoj spominjati
vredjanje i ovo ono, jer nema ga u ovom postu.

Pozdrav