Pogledajte jednu poruku
Old 28.10.2007, 08:59 AM   #46
Aenima

Aenima's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 11.10.2006

Nedim76

Fino sam te zamolila putem PPa da spustis loptu. Izgleda da to ne vredi.

Poslednji put te molim da se dozoves sebi i saberes. Ako nisi u stanju da argumentovano diskutujes, bez vredjanja ostalih diskutanta i prebacivanja da smo svi ovde ispranog mozga, a a ti jedini pamet, koji si eto pokupio svu pamet ovog sveta, presta da diskutujes.

Ako je tvoj stav extreman i fundamentalisticki, onda to javno reci, nemoj da vredjas ostale diskutante, tj. svakog, ko ima drugacije misljenje od tebe.

Ovo je forum svih ljudi iz bivse SFRJ i svako ima pravo na svoje misljenje i svoj komentar. Ako ti to smeta, onda jednostavno zaobidji ovaj deo foruma. U bivsoj SFRJ je postojalo toliko razlicitih veroispovesti, a vera je slobodan izbor svakog od nas.

Samim time sto si vec vise puta rekao da ne postujes ni jednu drugu veroispovest, ne ocekujem od tebe da pocnes sa time. Sta od tebe zahtevam je da pocnes da postujes ostale diskutante prevashodno kao ljude ravne tebi, a te onda kao vernike neke veroispovesti.

Ako to nisi u stanju da ispunis, onda si nekvalifikovan za svaki oblik diskusije na bilo koju temu.

Hvala i prijateljski pozdrav.