To i jesu uglavnom izjave ljudi koji su chili od komshinicine tetke kojoj je svekrva prichala......
Dize mi se kosa na glavi kad se chujem sa jednim drugom,koji je rpide gore spomenuti ,kad krene da razbraja,verujem da nijedan nas razgovor ne traje duze od 30 sekundi,iako smo jako dbri prijatelji.
Zao mi je sto zaista nekih stvari nema ovde,recimo gore navedenog pozorishta,i josh par stvari koje mi zaista nedostaju.Bilo je sveukupno 5 predstava zadnjih 5 godina,ljude si mogao da prebrojih na prste 2 ruke,organizatori vec digli ruke,a ovamo mi svi kukaju kako im nedostaje i ovo i ovo ,izmedju ostalog i to navedeno pozorishte.
Dechko koji je prvi i jedini pokushao da rpogura malo rok ovde,napravio par svirki,kaze da nema vishe ni zelje ni snage da se cima,kad mora da JURI ljude,koji pride okolo prichaju kako su jadni toliko emancipovani,ali nemaju gde da to "pokazu"...
A Aenima ako se nekad pozelish domovine,svrati na palachinke :D...i prosledi dalje informaciju ,bar tim kojima ista nedostaje

(pravi mi reklamu)