26.10.2007, 03:07 PM
|
|
Status: Administrator
Korisnik od: 09.08.2006
Godine: 25
|
|
Citat: |
|
|
|
|
- Svastara je tako zbrkana i ima mali milion raznovrsnih tema, stranica je previse i mislim da bi forumasi mogli malo da se potrude i razmisle prilikom otvaranja novih tema i da plasiraju svoj tekst pod neku od tema koje vec postoje na forumu. To bi drasticno smanjilo postove zbrda-zdola i pomoglo moderatorima u tom haosu od postova. Da dam primer, ako je u pitanju neki opticki trik, link od youtube bi mogao da bude postovan pod zabavu ili humor ili zanimljivosti, a ne u svastaru. Osim toga sta ko radi tog trenutka.. mislim, totalno je glupo. Jedem, spavam, radim ili se smaram na poslu, citam postove i bla bla. To mi nije nikakva diskusija. Izrazite svoja osecanja slikama, stavila bih pod rubriku Umetnost, itd. Da se pitam, deo Svastara bih potpuno ugasila. Time bih naterala forumase da malo vise razmisljaju, a ujedno i da olaksaju posao moderatorima. To bi znatno poboljsalo i kvalitet postova forumasa. |
|
|
|
|
ovo sam josh juce sredjivala (: smanjila broj strana i razvrstala teme
|
|
|