OffTopic:
Mozes.
Ako odes u Korisnicke opcije tog korisnika, koji te nervira, samo stisnes "ignorisi postove ove osobe" i manje te boli glava.
OnTopic:
Pitanja koja sam postavila ciljaju bas na to. Ne mogu sada da kazem da ta osoba ne zna kako je na Zapadu, ali mene zanima iz cijeg ugla ona sve to posmatra: Svog? Tudjeg? Slusanje prica ljudi, koji vecito kukaju, koliko god im dobro bilo?
Ko je merodavan za stvaranje njenog misljenja?
Da li se ovde redovno previdi, da u dijaspori narasta vec 3. generacija Srba, koja nema veze sa onim likovima, koji su otisli 70tih godina, trbuhom za kruhom?
Neki ovde pisu da su rodjeni u inostranstvu i znaju oni kako je to...a je l? Pa kako je? Kada ste to bili tamo? Kog ste uzrasta bili tamo? Jeste li radili tamo? Imate li prijatelje tamo? Jeste li ikada isli u pozoriste tamo? Da li vas tek tako neko nakon posla nekada iznenadio i odveo vas na veceru?
Meni licno ne smeta kada pisete takve stvari, vi sami sebe omalovazavate i pokazujete, koliko ste lose informisani.
Moj cale je taj, koji ce dok je ziv kukati za Srbijom, ali ne zato sto to misli, vec zato sto je, eto, "navikao da kuka za kucom". Kuka, ali mu na pamet na pada da se vrati, a ima sve uslove. Pa dobro majku mu, ako nema duse ovde, jadnicak, zasto li se ne vrati? Mozda zato sto je njegov zivot, duh i dusa ovde, ne vise tamo?
Zaista se nadam da cete u buducnosti izbegavati takve izjave, jer bi to bilo isto, ko kada bih ja solila pamet nekoj trudnici kakav je porodjaj, a nikada se poradjala nisam.