Pogledajte jednu poruku
Old 26.10.2007, 08:18 AM   #48
UNICORN

UNICORN's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 10.08.2006
Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku UNICORN

Citat: Autor citiranog posta ZezaM
View Post
Ne znam zasto je igraonica mnogima rak rana...
Pa na svim forumima ona postoji u manjem ili vecem obimu.Kao kontraargument naveo bih samo broj postova na istoj...
E sad,zasto brojac postova na igrama nije iskljucen to je vec drugo pitanje.
Umesto da koristim copy-paste ili da se prosipam visokoumnim postovima ja sam odabrao da na igrama pokusam da upoznam ljude.Verovao neko ili ne,moguce je i to...

Upoznao sam tako mnogo ljudi (a i kroz ostale teme naravno) koji su mi postali na neki nacin dragi,isto tako i ljude sa cijim se misljenjem ne slazem ali daleko od toga da zelim da se konfrortiram - ipak su ovo Diskusije.net

Da,mislim i ja da bi trebalo podici nivo na mnogim temama i to tako sto cemo da smanjimo malo sujetu a da povecamo prag tolerancije...

Toliko.
Verovatno si aludirao na mene, jer sam ih spomenuo par puta, ali nisam u negativnom kontekstu, kao sto je potrebno sve ostalo jednom forumu, tako i deo za opustanje ( igraonica). Ja sam naveo primer, necega sto recimo mene zamara... retko kad odem tamo, mada i ja jesam u pocetku visio na igraonici... jednostavno, preskocim to sto me ne interesuje, i postujem na temama koje me zanimaju, i mislim da svako ima pravo na to...
Dalje, ne mislim da je i jedna tema glupa, moze biti nekome interesantna, nekome ne i to je krajnji domet o kom mozemo raspravljati...
Kao sto su meni nezanimljive teme tipa da li imate PMS, tako je nekome nezanimljivo to sto ima da se napise o vojsci, ili naoruzanju, mozda tako deluje trenutno, ali siguran sam da ce nekome i to biti zanimljivo, zasto onda lisiti ga toga? A drugo nista ne kosta da stoji tu... ne trazi leba...

Postujem sve i jednu temu napisanu na ovom forumu, da li je kopirana, da li je iz glave napisana, da li je dosla prirodom drugog posta, nebitno, sve su mi jednake...Sve je to neciji rad, a rad treba da se u najmanju ruku bar postuje, ako nista drugo...
Niko naravno se ne prisiljava da pise na temama koje ga zamaraju i ne interesuju...

Sto se tice foruma Vojne tehnologije, i foruma Biografije, niko nema opravdanja za to da kaze da su zatrpali druge teme, kad su to homogeni forumi, na kojima nema nista drugo sem toga...
Sve ostale "Stare" teme stoje gde i jesu... cak sta vise, najmanje je na takvim forumima otvarano novih tema...

Tako da, sorry zezam, nisam rekao da je igraonica nepotrebna, niti imam sta protiv nje, naprotiv, samo sam rekao da eto, mene to ne zanima, i samim tim naravno necu traziti da ne pisete tamo, ili da ne otvarate nove igrice...
Neka svako uziva tamo gde mu je zanimljivo...