Joj bre, to je bio primer, bre more :D
Nego, iskreno, onako najiskrenije:
Nece biti ovde bolje, ako svi ne uradimo nesto zajedno. Osecam se ponekad ovde, kao ....pa recimo:
Imas 2 konja upregnuta u ceze. Jedan konj vuce iz petnih zila, izbija mu pena na usta, a drugi konj bleji u oblake i ponekad zaurla: "ne vuces dovoljno, mrcino jedna!!!"
Ne branim moderatore, to vam je valjda jasno. Jedino sto trazim od diskutanta je jednostavno...pa recimo da pokusaju malo vise da cackaju, da odrze to interesovanje za jednu temu, da se potrude da ucine svoje i tudje teme zabavnijim i da prosire polje diskutovanja na jednoj temi....
..eto taj primer, buvo, tu se moze diskutovati o svemu: od morala, filozofije, politike, kulture, istorije, preko psihologije pa sve do ..ne znam ni ja cega. Svaka tema je opsezna, samo je treba pravilno razraditi...
...a ako ja serem na svakoj temi, s oprostenjem, onda ni to vise nema smisla. Ponekad sedim i gledam index i vidim da je na svakom drugom forumu neki poslednji post moj. A to ume debelo da zasmeta, verovatno svima vama.
Covek se oseca kao ostavljen na cedilu, jer niko zivi nista da kaze na tu temu.
Ovo nije kukanje, ne mogu da uzmem vas za primer, jer ne znam kako to vidite. Meni ne smeta da kenjkam po celom forumu, odozgo do dole, ako vas to ne smara. A vidim da vas smara.