Pogledajte jednu poruku
Old 26.10.2007, 04:42 AM   #36
Nedim76

Nedim76's Avatar

Status: Diskutant
Korisnik od: 15.09.2006
Pošaljite poruku pomoću AIM-a korisniku Pošaljite poruku pomoću MSN-a korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Yahoo korisniku Nedim76 Pošaljite poruku preko Skype™ korisniku Nedim76

Citat:
Da li to znaci da ti su samo muslimanske zene prave zene, a sve ostalo stoka, koju treba silovati tj. sexualno iskoristiti i nakon toga zatvoriti negde da trune?
Ne, Muslmanske zene nisu jedine prave, ima Muslimanka gorih i od ostale. A to ostalo
jeste predmet iskoriscenja, citaj pazljivo, nisam rekao sta se stime treba raditi nego sta
narod radi. Prodaje se AUTO novo i reklama a pored AUTA ili GOLA ili POLUGOLA zenska:
ON SALE...LOW RATES...4% ARP...ONLY 2000$ DOWNPAYMENT...ko se prodaje?
O tome sam pricao da je zena na Zapadu vise gledana kao Sexualni predmet i da postoji
jedino da zadovljava muskarca ma kolko god ti skakala da nije tako.

Citat:
Zasto ti je bila potrebna islamska veroispovest kako bi sagledao sta se desava na Zapadu? Nisi bio u stanju da iskoristis sopstvenu moc rasudjivanja i primetis sveopstu dekadenciju?
Nije mi bila potrebna, to svaki pametan covek moze sam da vidi, ja sam se samo rodio
u tom veroispovestu kao i ti u tvoj i nastavio ili usovrsio verovati.

Citat:
Mislim da smo vec jednom pricali na ovu temu, samo ne znam na kome thread-u: Znaci, ako se bilo koja devojka obuce malo izazovnije, to znaci da ona zeli da muskarcu bude "na izvolte" i to muskarcu daje svako pravo na njeno telo?
Znam da ti je "slobodna volja" pojam, pa pokusaj da zamislis da ljudi imaju slobodnu volju i ako im se prohte, setace goli po ulici. Da li je to tvoje problem? Da li je gola zena na ulici signal za tebe, da treba da skines gace, izvadis alatku i krenes na posao?
Ne, to ne znaci to i nema veze sa Slobodnom Voljom al znaj da TI il Tvoja sestra imate
vise sanse da budete silovane nego moja sestra il zena, budi sigurna u tome.

Citat:
Komplikovano je to, cenjeni Nedime, da ti prebacujes Huntessi da joj je mozak ispran, a ne vidis da i sam opisujes coveka ispranog mozga:
Samo osoba ispranog mozga moze fatvu ozbiljno shvatiti, i niko drugi. Kako moze covek, koji zaista veruje u Boga da samo na trenutak pomisli da ubije nekog drugog, nebitno sta mu ta fatva kaze?

Cekaj, ti zastupas stav da je Islam najzdravija religija sveta. Zasto onda, po tvojim izjavama, u Islamu postoji opravdano, ispravno ubistvo??? Kako nesto moze biti zdravo, kada dopusta coveku da pocini najveci greh medju grehovima, tj. da ubije drugog coveka, sebi ravnog?

To su tvoje reci, nisu moje. Pogledaj sta si sve napisao na prethodnih par stranica.
Da, tacno kazes i ja tacno kazem, VERNIK znaci koji veruje u necega, ne mora u boga
moze u coveka koji mu je rekao nesto. Ako je on PRAVI VERNIK u onome sto veruje
a ne PRAVI VERNIK po mom sudjenju onda je on OPRAN MOZAK jer da verujes u
necemu mozak ti treba biti opran na jedan nacin, dobar ili los.
Osveta, ubistvo za ubistvo za MENE licno nema veze sa Islamom, ja bi ubio za osvetu,
al to ne znaci da bi setao okolo i redom sve ubijao nego ubij mi i pojescu ti srce.

Citat:
Nedime, da li covek normalnih, zdravi, regularnih mentalnih sposobnosti poseduje u sebi moralni kodex?

Ti si meni nelogican: U nekim temama napadas ljude "ispranog mozga", one, "koji se drze samo pisanog slova i ne vide dalje od nosa, ne koriste svoj mozak", a sada na ovoj temi zastupas stranu bas tih ljudi, kojima dajes opravdanje za ubistvo drugog coveka, i to opravdanje koje je van pameti.
Ko je zapisao taj MORALNI KODEX? Ako je taj Moralni Kodex zakon zasto se onda menja
uvek? Zasto pre 2000 godine bio je drugaciji a sada drugaciji? Onda se ljudi ubijali na
Milione nikoga nije bolelo a sad postoje sile koje ipak pomiravaju to na laksi nacin i
kazu da ubistvo ne valja, tad se je ubijalo ko god je stigao. Zasto su tada polugoli setali
a sad je sramota? Kodex se promenio. Ko je napisao taj Kodex? Niko, znaci ono sa cime
si odgajana. Zasto Islam ili Hriscantsvo se ne promeni? Jer to je KODEX a ne sta ja i
ti nasom slobodnom voljom mislimo da je ispravno il ne.

Citat:
Fatve izgovaraju LJUDI, ne Allah, vec LJUDI, drugi LJUDI. Kada ih sledis, ti nisi nista drugo do placeni ubica nekog muftije ili bilo kog drugog "ucenog coveka", koji je dovoljno prso s mozgom da odluci da neko mora biti ubijen.
Da, totalno ispravno. Kada u Americi stave nekoga na smrtnu kaznu, ko je tu FATVU
zapisao? Ljudi, nije valjda bog. Znaci ljudi koji su nadlezni za to sastave se, imaju
meeting pa vide circumastances, uslove ovo ono i onda donose taj zakon.
FATVA ne pada sa neba niti je pise neko samo hajd ovako, to je proces koji traje godinama.

Zadnje, procitaj moje stvari malo pazljivije, nemoj TWISTAT moje reci i okrenuti ih,
nemoj da mi ih i sada menjas da sam nesto drugo mislio, znam da imam probleme da se
expresiram na srpski al ipak dobro govorim, siguran sam da me mozes razumeti.
Nemoj sada opet svaku moju rec uzeti i okrenuti je po tvome nego procitaj je onakvu
kakvu jest i sta sam ja mislio sa time a ne ti, ne mogu ja na tvoje reci da kazem sta
ti mislis, to znas samo ti. Ako to radis spadas samu sebe nize, nista drugo ne dokazujes.

Pozdrav i svo postovanje!

Citat:
Autor citiranog posta Honest liar
Na Ruzdija je baceno "prokletstvo" (koje povlaci i ovozemaljske posledice)
Ne mogu da ja kontam sta si mislio reci sa Prokletstvo al po mome kontam da mislis
na FATVU koja je donesena o tome, ako nisi tako mislio izvinjavam se a ako si tako
mislio onda si i TI isprogramiran:

FATVA na Arapski u prevodu znaci DECREE, na Srpski kako se prevodi neznam al nema
nikakve veze sa Prokletstvom ili Odluka...ne znam sta je Decree na Srpski, neka neko
prevede to. Tako znaci ako si to mislio nemoj spadati u svetu ROBOTA i NEZNALACA
nego sam nadji istinu i nadji prevod sta ta rec znaci a ako nisi to mislio onda izvinjavam
se al ipak je dobro sto ostali saznace sta znaci rec FATVA.

Poslednju izmenu radio/la Aenima: 26.10.2007 u 04:59 AM. Razlog: Spajanje postova
Nedim76 nije na forumu   Odgovori sa citatom