Nije rekao ime??? Bil ti da otvorimo topic o tome? Al koristicu tu vise engleske reci a
nadam se da ce i ostali razumeti jer ne znam puno na srpski jer sam Bibliju studirao
skroz na Engleski al dok otvoris taj topic, ocekujem, ti malo pretrazi sta pise u pravim
skriptama, sad ovako:
Fino kazes Isus prica da ce neko doci posle njega...Hriscani se brane sa Svetog Duha,
da ce Duh doci al to nije moguce jer Duh je vec dosao dok je Isus bio zv, usao u njega
i u Apostole i ostale...zar nije tako?
Dok otvoris taj Topic pretrazi malo sta znaci COMFORTER...nadji rec MUHAMEDIM...
dalje:
And i shal send you the Comforter afteri depart. He shall bring you things which you
are not ready for now and things you cannot bear. He shall Speak only what he shall
be comanded (QUR'AN-SAY O MUHAMED: I BRING NEWS TIDINGS AND I BRING THE
WORDS OF ALLAH WHICH I WAS COMANDED TO DO SO) but it is not time yet.
Vidim da si pametan i inteligentan, ako poznajes Bibliju i Qur'an prouci to jos malo
vise i otvori Topic al debata cisto bazirana na reci iz Qur'ana i Bibliju kao i cinjenice
a najvise bi zeleo da malo popricamo o:
Deuteronomy, chapter 18 verse 18:
Deut 18-18: I will raise them up a Prophet from among their brethren,
like unto thee, and will put my words in his mouth; and he shall
speak unto them all that I shall command him.
Ja cu im podici Profeta iz njihovog PLEMENA/POREKLA/FAMILIJU/KRVI isti kao TI a ON
ce njima pricati sve ono sto cu mu ja narediti da prica!
Ovo cemo diskutirati kasnije sta znaci bas tacno, rec po rec, ne samo onako iz glave receno
samo sto je neko programiran nego cinjenicama i povezano da drugim Versama u Bibliji bez
da se stvari uzimaju van konteksta nego da imaju smisao.
Kako fino kaze A PROPHET LIKE UNTO THEE a to se prevodi kao
PROFET SKROZ ISTI KAO TI, BEZ NIKAKVU RAZLIKU...i nikako drugacije.
Tu je cista Logika, dal je Isus uopste bio isti kao Mojsej il nije, razmisli malo logicki
dal je bio isti kao Mojsej il nije a onda razmisli dal posle Mojseja postoji ijedan
Profet koji ispunjava uslove koje su recima sa UDEBLJANIM slovama gore.
Bas bi bilo interesantno bez prepucavanja i vredanja i napadanja. Posto vidim da svi
ponesto kazu hajd to bi bilo interesantna tema.
Pozdrav i nadam se da ces otvoriti takav topic, nek obuhvati vise, ne samo DEUT
nego neka bude taj DEUT, onda gde ISUS kaze da dolazi neko posle njega i dodaj
gde Bog kaze Jevrejima...I SHALL TAKE THE LAND FROM THEE AND GIVE IT UNTO A FOOLISH
NATION IN THE DESERT...
Spreman sam.
Pozdrav
Poslednju izmenu radio/la Nedim76: 26.10.2007 u 02:42 AM.
|